Evenimentul Zilei > Politica > Ce ar putea urma după DEZVĂLUIRILE lui Sebi Ghiţă. Mesajul transmis de Robert Turcescu
Ce ar putea urma după DEZVĂLUIRILE lui Sebi Ghiţă. Mesajul transmis de Robert Turcescu

Ce ar putea urma după DEZVĂLUIRILE lui Sebi Ghiţă. Mesajul transmis de Robert Turcescu

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a scris pe pagina sa de Facebook despre dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă şi despre un scenariu care ar putea avea loc în viitorul apropiat.

„Ştiţi care e, de fapt, marea îngrijorare a băieţilor cu epoleţi după ce a defectat Ghiţă? Că s-ar putea să apară un fenomen de contagiune în zonă. Adică să se ia. Adică să mai defecteze şi alţii. Doar nu vă închipuiţi că Ghiţă e singurul om de afaceri care a avut relaţii strînse, concedii şi business-uri cu oameni din SRI! Ce-ar fi să prindă şi alţii gustul detonărilor? Şi să vorbească despre luuunga listă cu oameni şi cu fapte care au avut "binecuvîntarea" ordinului de zi pe unitate. Azi un ziarist, mîine un afacerist, poimîine un politician… Nici n-o să ştim cum trece anul 🙂

Sigur, e puţin probabil să se întîmple CHIAR aşa, dar îngrijorarea unora n-o să dispară prea curînd. Geaba se amăgesc ei că scandalul Ghiţă trece sau că poate fi aruncat în derizoriu. Nu merge, băieţi, e groasă, e groasă rău! E vremea unor demisii şi apoi a unor comisii parlamentare. Pentru început pot fi nişte comisii parlamentare de control a activităţii SRI şi SIE în care să nu se mai mimeze activitatea de control. În februarie va avea loc constituirea lor, în noua legislatură. E un prim test. Dar pînă atunci, sigur mai avem multe de descoperit!", a scris Turcescu.