Acesta este apelul unui tanar care inca mai spera in renasterea valorilor spirituale in Romania.

Traim vremuri cruciale pentru viitorul nostru ca specie umana, deciziile pe care le luam au un impact teribil asupra noastra si a intregului Pamant.

Planeta Geea (Terra), casa noastra, se afla acum intr-un proces accelerat de transformare pe care o influentam in cel mai inalt grad si, din nefericire, nu in bine.Oricine poate vedea zi de zi marile schimbari ce se petrec in starea vremii care se pare ca nu mai vrea sa tina cont de calendar.

An dupa an, in ignoranta si inconstienta noastra, contribuim prin gandurile, vorbele si faptele noastre la distrugerea tot mai accelerata a ceea ce a mai ramas inca bun si frumos pe aceasta planeta pe care o numim inca "acasa".

Un intelept al secolului trecut a spus profetic:"secolul XXI va fi spiritual sau nu va mai fi deloc",iar eu indraznesc sa afirm:"secolul XXI va fi ecologic sau nu va mai fi deloc".

Cu totii ne iubim copiii si le dorim tot ce este mai bun pe lumea asta, dar uitam ca lumea asta, nu mai este ceea ce a fost cu  20 -30-50-100 de ani in urma, vorbesc bineinteles de ecosistemul planetar  care azi este intr-un catastrofal dezechilibru. Si asta in primul rand din cauza noastra care.

Ne aflam acum in al 13-lea ceas, timpul nu mai tine cu noi,si-a pierdut demult rabdarea, dovada este stresul acesta insuportabil al vietii de zi cu zi ce a devenit o cursa nebuna catre ce?.. Bani, faima, sex, putere? Oare toate acestea chiar ne aduc fericirea?

Haideti sa ne oprim din goana asta nebuna spre propria pieire, sa incepem procesul invers in Romania si pe intreaga planeta.

Ar trebui ca mass-media sa termine cu terorismul acesta audio-vizual gen stirile de la ora 17.

Inchipuiti-va bietul roman ce sta si el la masa cu familia, ascultand si vazand ororile ce cu seninatate inconstienta sunt aduse in casa lui de cei care nu gasesc altceva mai bun in tara asta decat stiri cu violuri,crime si alte orori de genul acesta. Chiar nu va dati seama cat de malefice sunt pentru oameni aceste bombardamente zilnice cu informatii audio-vizuale care in loc sa ne faca bine, dimpotriva ne induc in subconstient o permanenta stare de stres,violenta si autodistrugere?

Alergati cu o inconstienta stupida spre cele mai mari mizerii din tara asta, de pe planeta care era odata frumoasa si curata, uitand frumosul ce inca mai exista si pe care nimeni nu-l mai baga in seama.

Credeti ca daca ne informati "bine" cu aceste stiri zi dupa zi an dupa an, negativitatea de pe planeta va disparea? Nu va disparea!

Haideti macar de curiozitate si experimental sa inversam procesul si sa incepem sa vedem pretutindeni, in oameni si natura, binele, frumosul si iubirea din noi,sa incepem a gandi pozitiv,a cauta lucrurile bune ce inca se mai intampla in lumea in care traim ,iar pe acestea in primul rand sa le aratam lumii ,sa vada si sa creada ca inca nu a murit speranta, sa vada si sa creada ca binele si frumosul, iubirea si bucuria vietii, inca mai au puterea si forta de a schimba si transforma planeta.

Legile Universului sunt implacabile, depindem de ele fie ca o stim fie ca nu, iubirea naste iubire, ura naste ura, frica naste frica,violenta naste violenta etc.Alimentand raul prin vorbele faptele si gandurile noaste negative nu facem decat sa mergem spre propria autodistrugere.

Pentru cei care vor spune ca exagerez, ca toate acestea sunt departe de adevar, ii rog sa gaseasca pe internet informatii despre doctorul Masaro Emoto si experimentele sale in legatura cu influenta gandurilor asupra apei, sau informatii despre fizica cuantica, dar cele mai credibile informatii despre puterea gandului si a iubirii, le gasiti in sufletul si inima voastra daca veti sti sa le ascultati.

Daca nici acum in al 13-lea ceas nu vom intelege cat de mult rau facem planetei si noua insine prin toate gandurile, vorbele si faptele negative pe care le facem cu atata inconstienta zi dupa zi atunci"maine", nu va mai exista pentru multa vreme pe aceasta muribunda planeta.

Fizica cuantica o confirma. Orice gand emis de oameni are o influenta directa asupra celui ce-l emite si asupra intregii creatii. Planeta Geea este sufocata in aceste momente de nenumaratele ganduri de ura si de violenta.

Haideti sa incercam din aceasta clipa sa fim mai buni,sa facem mai mult bine celorlalti si sa iubim mai mult si mai universal pentru ca numai iubirea universala pentru toti oamenii si pentru toata natura cu tot ce este ea pentru noi,ne poate salva si ne poate aduce raiul aici pe Pamant.

Cu speranta si incredere,

cineva caruia ii pasa".