Evenimentul Zilei > Actualitate > Apel disperat la 112, un fost jurnalist s-a spânzurat. Cum a ajuns bărbatul în punctul de a își pune capăt zilelor
Apel disperat la 112, un fost jurnalist s-a spânzurat. Cum a ajuns bărbatul în punctul de a își pune capăt zilelor

Apel disperat la 112, un fost jurnalist s-a spânzurat. Cum a ajuns bărbatul în punctul de a își pune capăt zilelor

Florin Rusu, un fost jurnalist din Suceava în vârstă de 38 de ani, a fost găsit spânzurat în camera lui. Soția a avut șocul vieții ei când a intrat în camera bărbatului. Acesta suferea de depresie de o perioadă bună de timp.

Florin Rusu este un fost jurnalist din Suceava . El a lucrat la televiziunea Bucovină TV și la publicația Informația de Nord Est.

Găsit mort chiar de soția lui

Anca Rusu, soția bărbatului și fostă jurnalistă la Bucovină TV, a sunat disperată la 112 spunând că soțul ei s-a închis în garaj și urmează să se sinucidă. Un echipaj din cadrul ISU Suceava a ajuns la fața locului și a găsit ușa de la garaj închisă. Polițiștii au fost nevoiți să o forțeze pentru a putea pătrunde înăuntru.În urma unei examinări, nu au fost identificate urme de violență. Din păcate, medicii nu au putut să facă nimic pentru a-l salva.

Jurnalistul suferea de depresie

Bărbatul de 38 de ani suferea de depresie pe fondul unor probleme persoanale, iar boala se agravase.

„Odihnește-te în pace, finule”, „Sincere condoleanțe”, „Dumnezeu să-l ierte! O veste sfâșietoare!”, sunt câteva dintre mesajele postate de aproapiați pe rețelele sociale.

O altă jurnalistă a decedat de curând

Mireille Astrid Popa, o jurnalistă extrem de cunoscută, și-a dat ultima suflare la vârstă de 46 de ani. Femeia era dintr-o familie de jurnaliști care au decedat cu ceva timp în urmă.

Areta Şandru era mama sa, ea fiind fostă ziaristă la Tineretul Liber. Femeia s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani, în 1991. Tatăl jurnalistei a decedat anul trecut, iar Astrid Popa trăia cu speranța că o să îl revadă cât mai repede.

„A fost un om drept, un ziarist riguros. Iar viața lui s-a împărțit între meserie și creșterea și educarea fiicei. Iar începând din 2018 a trebuit să-i fie sprijin puternic lui Mireille, care se îmbolnăvise grav”, a scris Simona Ionescu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: