Evenimentul Zilei > Sport > Apariție surpriză a lui Marcel Vela. Ministrul de Interne, implicat în negocierile momentului
Apariție surpriză a lui Marcel Vela. Ministrul de Interne, implicat în negocierile momentului

Apariție surpriză a lui Marcel Vela. Ministrul de Interne, implicat în negocierile momentului

Oficialul MAI a luat parte la discuțiile ce vizează o tranzacție importantă.

Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei Dinamo, speră în continuare să vândă clubul care a ajuns foarte aproape de retrogradare și desființare. Omul de afaceri poartă negocieri spaniolii Pablo Cortacero și Melero Marin, oameni de afaceri ce și-au trimis reprezentanții la București.

O rundă de tratative a avut loc astăzi și la ea au fost prezenți oamenii politici Marcel Vela și Dan Cristian Popescu. Adică ministrul de Interne și viceprimarul Sectorului 2. Alături de ei s-au mai aflat antrenorul și Cornel Țălnar. Una dintre condițiile puse de spanioli, pentru a investi la gruparea „roș-albă” este legată de construirea unei noi arene în Ștefan cel Mare, conform prosport.ro.

Se pare că Marcel Vela l-a promis ibericilor că proiectul unei noi arene va prinde contur. Astfel, el va efectua o vizită alături de spanioli, în „Groapă”, săptămâna viitoare, conform surse citate. Foarte probabil, dacă spaniolii vor cumpăra, echipa urmează să fie condusă de Cosmin Contra, fost selecționer al României, tehnician care a mai trecut și pe la Dinamo, dar și pe la Getafe.

Până atunci, dinamoviștii au aflat, vineri, că nu vor câștiga la „masa verde” turul din semifinalele Cupei României, pierdut pe teren propriu, cu FCSB, scor 0-3. „Câinii” au reclamat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad. Astfel, echipa finanțată de Gigi Becali va disputa finala contra celor de la Sepsi.

„Știam că sesizarea va fi respinsă. Din punctul meu de vedere, aș merge mai departe și cu recursul, dar și la TAS. Situația e cusută cu ață albă. A fost o chestie intenționată! Probabil, vom pierde din nou și la recurs.

Sunt convins că totul a fost premeditat. Singura noastră șansă va fi să mergem la TAS. Dacă aș decide eu, aș merge mai departe, nu pentru a juca finala Cupei, ci pentru respectarea regulilor. S-a făcut totul cu bună știință”, a declarat Ionel Dănciulescu, team-manager al formației din Ștefan cel Mare, la Digi Sport.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: