„În premieră, anul acesta, Forţele Aeriene Române au confirmat participarea la acţiunea organizată de Aerial Club. De la aeroportul din Mihail Kogălniceanu vor decola două avioane de vânătoare MIG 21 Lancer, iar de la şcoala de aplicaţie a forţelor aeriene de la Bobocu va veni o formaţie de trei avioane de antrenament IAR 99 Şoim. Este o ocazie unică de a-i vedea la Vădeni pe piloţii militari români” a declarat purtătorul de cuvânt al Aerial Club, Cristian Deceanu, citat de agerpres.ro

Cu această ocazie vor putea fi admirate peste 30 de aparate de zbor ultrauşoare, avioane, motodeltaplane şi motoparapante, care vor oferi demonstraţii de zbor, atât individuale, cât şi în formaţie sau lansări de paraşutişti din motodeltaplane.

Vor fi prezentate, atât la sol cât şi în aer, aparate de zbor de ultimă generaţie, accesorii şi echipamente pentru pasionaţii înălţimilor.

Zborurile de agrement vor continua şi duminică, astfel că aceia care nu vor reuşi sâmbătă să se bucure de senzaţiile tari de la înălţime mai au o şansă.