Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunț IMPORTANT pentru toți șoferii care intră în țară pe la Nădlac
Anunț IMPORTANT pentru toți șoferii care intră în țară pe la Nădlac

Anunț IMPORTANT pentru toți șoferii care intră în țară pe la Nădlac

De joi până luni, traficul va fi îngreunat de la intrarea în țară de la Nădlac până în Hunedoara. Aici se va desfășura un transport agabaritic care va urma ruta: Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac – Autostrada A1 – Margina – DN 68A – Săcămaș – DN 7 – Deva – DJ 687 – Hunedoara.

”Lățimea maximă a vehiculului este de 3.85 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, informează oficialii CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER,@CNADNR. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: