Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNȚ important pentru studenții din București! Cine învață și cine stă acasă
ANUNȚ important pentru studenții din București! Cine învață și cine stă acasă

ANUNȚ important pentru studenții din București! Cine învață și cine stă acasă

O parte din universitățile din Capitală au decis să urmeze linia dată de primarul general Gabriela Firea și să suspende cursurile până luni, 16 ianuarie. Sunt, însă, și instituții de învățământ superior unde cursurile s-au reluat de miercuri, așa că pentru o parte din studenții din Capitală vacanța nu se prelungește.

Studenții de la Universitatea Politehnică din București s-au întors de miercuri la cursuri, după ce luni și marți au stat acasă. „Conducerea Universității Politehnice din București a decis să nu mai amâne reluarea cursurilor și da, de astăzi, studenții noștri sunt la ore, așa cum anunțam de marți. ”, ne-a explicat un reprezentant al PUB.

La Medicină se învață de mâine

„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile și dificultățile ce pot fi întâmpinate în deplasarea către Municipiul București, conducerea Universității de Medicină și Farmacie din București (UMFCD) Carol Davila a decis suspendarea cursurilor în perioada 9 – 11 ianuarie 2017”, se arată într-un comunicat al conducerii UMF Carol Davila.

De mâine, însă, studenții de la Medicină și Farmacie revin la cursuri. „Ulterior vor fi luate toate măsurile corespunzătoare pentru recuperarea  cursurilor, cu asigurarea condiţiilor proprii desfăşurării acestora”, mai precizează conducerea UMF Carol Davila.

La ASE nu se dau teste săptămâna asta

La Academia de Studii Economice (ASE), Biroul Consiliului de Administrație a decis ca activitățile didactice din perioada 11-14 ianuarie să se desfășoare conform graficului. Dar „având în vedere condițiile meteo nerfavorabile și riscul ca o parte dintre studenții care au domiciliul în afara Bucureștiului să nu se poată prezenta, toate activitățile de evaluare (probe de verificare și teste) programate pentru această săptămână vor fi reprogramate la o dată ulterioară, până la începutul sesiunii de iarnă, stabilită de comun acord cu cadrele didactice”, se arată într-un anunț postat pe site-ul ASE.

Universitatea București prelungește vacanța

Pe de altă parte, studenții de la UB sunt cei mai fericiți! Conducerea Universității București a anunțat suspendarea cursurilor pentru zilele de miercuri, joi, vineri, având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, potrivit site-ului instituției de învățământ superior.

„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, conducerea Universității din București a luat decizia suspendării activităților didactice în zilele de 11, 12 și 13 ianuarie 2017. Cursurile vor fi reluate în toate facultățile Universității din București, conform orarelor stabilite, începând de luni, 16 ianuarie”, se arată într-un anunț al UB.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: