Evenimentul Zilei > Social > Anunţ cutremurător făcut de Alexandru Cumpănaşu! Ce necaz s-a abătut asupra lui
Anunţ cutremurător făcut de Alexandru Cumpănaşu! Ce necaz s-a abătut asupra lui

Anunţ cutremurător făcut de Alexandru Cumpănaşu! Ce necaz s-a abătut asupra lui

Alexandru Cumpănaşu a făcut un anunţ cutremurător. Fiinţa cea mai dragă lui n-a scăpat de virusul ucigaş.
Într-o postare pe social media, Alexandru Cumpănașu a transmis că „mama a fost declarată pozitiv de COVID-19 după patru zile de la recoltare! 4 zile!”.
Alexandru Cumpănaşu: Mama a fost declarată pozitiv de COVID după 4 ZILE de la recoltare, 4 ZILE. Când au venit să-i ia analizele i-au spus în 24 h, ulterior în 48 h, acum s-au făcut aproape 90 h. 
Mama are 67 ani, operație la inimă, operație la plămâni, probleme grave de circulație și alte complicații. Cei care conduc această criza medicală în frunte cu Tătaru, Rafila, Cercel se comportă precum niște criminali și vor plăti, a scris pe contul său de socializare.

Cumpănaşu face apel la medicii din Caracal

Însă acum mă preocupă sa îmi văd mama bine și îi rog pe medicii de la Caracal sau oriunde va fi transferată să fie profesioniști. Mama mea se numește VICTORIA Cumpănașu. Un nume care sunt sigur că a fost dat de Dumnezeu pt a învinge atâtea greutati. Nu este bine acum. Este speriată, tușește foarte puternic, are alte probleme. Dar vreau să-i spun și aici să fie calmă. TE IUBESC și TE IUBIM enorm mamă. TOȚI. Si dragostea noastră te va face bine. Alexandru te așteaptă, mai scrie în mesaj.

În continuare, Cumpănașu ameninţă: vor plăti cei care se joacă cu destinele noastre

De restul mă voi ocupa după ce o văd bine acasă la ea. Să ii ferească Domnul de mai rău. Pentru că pentru cele 4 zile de chin în care nu au făcut nimic și mama mea a stat în teamă, anxietate, starea de sănătate evoluând tot mai rău vor plăti cei care se joacă cu destinele noastre. Îmi păstrez calmul și încerc să privesc pozitiv către singurul părinte rămas.
Nu aș fi scris despre acest lucru dacă nu le-ar fi luat 4 ZILE să dea un răspuns unei femei de 67 ani cu atâtea complicații.
Mai mult nu mai pot să spun. Decât atât: îi rog pe medici să aibă grijă de ea, a scris Alexandru Cumpănaşu pe social media.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: