Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexandru Cumpănașu declară război interlopilor. „Nu îmi este teamă de voi, infractori ordinari”
Alexandru Cumpănașu declară război interlopilor. „Nu îmi este teamă de voi, infractori ordinari”

Alexandru Cumpănașu declară război interlopilor. „Nu îmi este teamă de voi, infractori ordinari”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dată dispărută anul trecut la Caracal, a afirmat că a devenit ținta clanurilor interlope.

Cumpănașu spune că a primit numeroase amenințări pa pagina sa de socializare.

În acest context, Cumpănașu susține că oamenii legi  își vor face datoria și vor da de urma infractorilor care îi perturbă liniștea.

După ce nepoata sa a fost dată dispărută, Cumpănașu a devenit un personaj foarte vocal.

Acesta a scris un mesaj dur pe pagina lui personală de socializare, la care a atașat și câteva fotografii cu mesajele primite din partea interlopilor.

Printre mesajele de amenințare Cumpănașu a postat unul care este cutremurător.

„Unde te prind, îți tai beregata, 3.600 de cuțite bag în tine”, este una dintre amenințările primite de el. Acesta însă nu se lasă intimidat și îi averizează pe infractori că vor ajunge pe mâna polițiștilor.

„Clanurile interlope au scăpat de sub control. Această amenințare am primit-o acum câteva minute. Vă transmit atât: mai bine mor în picioare, decât să mor în genunchi. Nu îmi este teamă de voi, infractori ordinari.

Cu o viață suntem datori toți. Dar eu cred că ați făcut o imensă greșeală acum. Indiferent că sunteți din clanul Duduienilor, alt clan sau doar niște golani ordinari sunt sigur că Poliția acum va acționa. Nu mai aveți scăpare. Nu mă voi opri din a arăta oamenilor cum amenințați, șantajați, împărțiți zone de influență sub amenințarea morții”, a fost mesajul lui Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

De asemenea, Cumpănașu susține că și familia sa a fost atacată de o personă cu probleme psihice. Femeia respectivă a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București și primește îngrijirile necesare.

Bărbatul a povestit într-un live pe Facebook cum el și soția lui au trecut prin clipe îngrozitoare.

„N-aș vrea să treceți printr-o situație similară. Din nefericire, soția mea a trecut prin asta. Eu nu mai eram de față. A urlat, a făcut ca toate cele pe stradă de față cu toți vecinii, a devenit violentă. S-au luat amprentele de către poliție.”, a spus Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

„Chiar nu mă joc cu cei care se apropie de familia mea, cu cei care abuzează psihic sau fizic familia.”, a mai scris el.