În Capitală, va începe să ningă miercuri, urmând să se depună un strat de câțiva centimetri de zăpadă. De asemenea, noaptea va fi ger.

BANAT, intervalul 3-16 februarie

În primele două zile, vremea va fi caldă, apoi se va răci. Astfel, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne în medie de 2-4 grade și minime cuprinse în general între -6 și -2 grade. În cea de a doua săptămână, temeperaturile vor crește, astfel încât spre finalul intervalului media celor maxime va tinde spre 10-12 grade. Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala doar în perioada 3-5 februarie.

CRIŞANA, intervalul 3-16 februarie

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor diurne de 8-10 grade și a celor nocturne de 4-6 grade. Apoi, între 5 și 9 februarie, se va răci, temperaturile având valori maxime de 1-4 grade și minime cuprinse între -8 și -2 grade. În cea de a doua săptămână, se va încălzi ușor. În 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate, respectiv însemnate cantitativ.

TRANSILVANIA, intervalul 3-16 februarie

În primele două zile, vremea va fi caldă, apoi, în perioada 5-9 februarie, temperaturile vor scădea până la -12 grade, în timpul nopții. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată. Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala doar în perioada 3-5februarie.

MARAMUREŞ, intervalul 3-16 februarie

În zilele de 3 și 4 februarie vremea va fi caldă, apoi, în perioada 5-9 februarie, temperaturile se vor situa în jurul mediilor specifice.În cea de a doua săptămână, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată. În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații însemnate cantitativ.

MOLDOVA, intervalul 3-16 februarie

Vremea va fi caldă în primele două zile. În perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne între -2 și 2 grade și minime în general între -10 și -4 grade. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată. Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în zilele de 4 și 5 februarie.

DOBROGEA, intervalul 3-16 februarie

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi deosebit de caldă, apoi, în perioada 5-9 februarie, temperaturile vor scădea sub 0 grade Celsius. În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate.

MUNTENIA, intervalul 3-16 februarie

Vremea va fi deosebit de caldă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor
maxime cuprinsă între 11 și 15 grade. Apoi, se va răci, regimul termic urmând a se situa în jurul mediilor specifice. Încea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată.

OLTENIA, intervalul 3-16 februarie

În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi deosebit de caldă, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice. În cea de a doua săptămână, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată. În 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate sau slabe.

LA MUNTE, intervalul 3-16 februarie

În primele două zile, media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar a celor minime între -2 și 0 grade. Apoi, vremea se va răci semnificativ, astfel încât în perioada 5-9 februarie se vor înregistra, în medie, valori termice diurne cuprinse între -8 și -4 grade și nocturne, în general, între -14 și -10 grade. În cea de a doua săptămână, tendința temperaturilor va fi de ușoară creștere, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 0…2 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de -4 grade.
Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala între 3 și 6 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și pe arii mai restrânse.

Te-ar putea interesa și: