Antrenorii din tribună contra antrenorului din teren

Antrenorii din tribună contra antrenorului din teren

Derby-ul etapei în Liga I, programat mâine, va măsura priceperea steliştilor Gigi Becali şi Marius Lăcătuş cu cea a lui Răzvan Lucescu.

Marius Lăcătuş va urmări meciul FC Braşov - Steaua, programat mâine, de la ora 15.00, din imediata apropiere a patronului Gigi Becali. O alăturare periculoasă pentru „Fiară” ţinând cont de antecedentele lui Becali în re la ţia cu tehnicienii.

Antrenorul „roş-al baştrilor” este suspendat, iar patronul care şi-a impus în dese rânduri „viziunile tehnico- tactice” nu va mai fi nevoit să sune pe nimeni de pe banca tehnică pen tru a transmite diverse ”indicaţii pre ţioase”: tehnicianul le poate afla în di rect, după cum comentează patronul meciul. „În tribună o să stau alături de Gigi, indiferent ce va spune presa. Eu sunt cel care face echipa, cel care face schimbările şi tot eu răspund de rezultate. Ce să fac, să fug din tribună şi să nu stau lângă patron, ca să nu iasă vorbe? Nu mă afectează astfel de comentarii”, a spus ieri Lăcătuş.   „S-a referit la salarii” Marius Lăcătuş susţine că n-are de gând să plece de la Steaua, chiar dacă o posibilă rocadă cu Olăroiu a fost întărită chiar de Gigi Becali. Mai mult, latifundiarul a făcut o comparaţie deloc măgulitoare pentru cel mai titrat jucător din istoria Stelei, susţinând că Lăcătuş ar fi Ka petanos, iar Olăroiu - Ronaldinho! „Fiara” nu s-a simţit jignită. „N-am discutat cu nimeni din conducerea lui Al-Hilal. Am contract cu Steaua şi îmi văd de treaba mea, nu merg la două capete.

N-am venit înapoi la Steaua pentru un singur meci, vreau să-mi duc contractul la bun sfârşit, dacă echipa îşi va îndeplini obiectivele. Când Gigi a spus că eu sunt precum Kapetanos, iar Olăroiu ca Ronaldinho, s-a referit la salariile pe care le avem. Nu s-a referit la modul cum ne facem meseria”, crede Lăcătuş. 

Ne puteți urmări și pe Google News
"Nu jucăm în nocturnă deoarece ştim că Steaua n-a reuşit prea multe victorii la lumina zilei." Răzvan Lucescu antrenor la FC Braşov

 NEPUTINCIOS

„Nu pot să le pun leucoplast la gură suporterilor” Steaua a trimis ieri un fax la sediul „stegarilor”, prin care anunţă că nu organizează deplasarea suporterilor la acest meci. „Am spus încă de ieri (n.r. - joi) că, dacă vom primi o hârtie oficială, vom acţiona în consecinţă, astfel că pe stadion nu va intra niciun suporter cu banner, fular sau tricou al Stelei, pentru a împiedica astfel orice act de violenţă”, a declarat Dinu Gheorghe, preşedintele „stegarilor”.

Fanii „roş-albaştrilor” au anunţat că vor merge pe cont propriu la Braşov. „Dacă suporterii vor continua protestele, nu mă voi putea duce să le pun leucoplast pe gură. Dacă Dinu Gheorghe nu îi primeşte în stadion, e treaba lui. Sper să nu fie incidente dacă nu vor putea intra pe stadion”, a spus Lăcătuş. În ciuda preţurilor destul de piperate (cel mai ieftin bilet costă 50 de lei), braşovenii s-au înghesuit ieri la ghişee. 

RĂZBOI ŞI PACE   Răzvan Lucescu: „Nu port ranchiună Stelei”

Deşi a declanşat un adevărat război psihologic prin schimbarea orei de disputare a partidei, iar declaraţiile din trecutul de jucător îl contrazic, Răzvan Lucescu susţine că meciul cu Steaua nu are nicio semnificaţie aparte pentru el: „Le-am spus jucă torilor mei că nu mă interesează numele adversarului.

Nu simt niciun fel de ranchiună împotriva Stelei şi pot spune cu mâna pe inimă că privesc această partidă ca pe oricare alta. Meciul FC Braşov - Steaua nu este un meci al lui Răzvan Lucescu, ci un meci al echipei antrenate de Răzvan Lucescu. Nu mi se pare tocmai normală atitudinea conducătorilor de la Steaua, care ne-au ironizat în aceste zile. Nu puteam risca să jucăm în nocturnă pentru că n-au fost făcute probe şi nu ştiam cum va funcţiona”. „Netelevizarea meciului e o ambiţie”

Nici Marius Lăcătuş, tehnicianul Stelei, nu a vrut să tensioneze şi mai tare atmosfera dinaintea partidei, negând orice formă de antipatie la adresa familiei Lucescu, deşi la meciul- tur l-a înjurat ca la uşa cortului pe antrenorul Braşovului. Duelul dintre FC Braşov şi Steaua nu va fi televizat din cauza faptului că ora de disputare a partidei s-a schimbat de mai multe ori. „Este o am biţie, pentru că meciul putea fi te levizat şi la 15.30. Nu le omoram co mentatorii... În Anglia se joacă meciuri importante la ora prânzului. Este un scandal inutil care favori zează Steaua. Sunt dezgustat”, a spus Lu cescu junior.