„Am concerte, vara sunt multe concerte mereu. Dar cum am timp liber, merg la Maya în Italia să petrec timp cu ea”, spune Antonia într- un interviu pentru EVZ. Artista de 23 de ani, ce trece acum printr-un divorț dur, spune că reușește să petreacă timpul cu fiica sa, chiar dacă micuța se află în Italia.

„Cântăm împreună mereu, chiar și când nu suntem împreună, vorbim pe Skype și cântăm, ne jucăm, imităm personaje din desene animate”. Antonia dezvăluie și că fiica sa este foarte talentată. „Maya cântă mereu, am și postat filmulețe cu ea cântând, mă imită, îmi știe piesele, dar și piesele altor artiști”. Celebritatea nu i-a adus numai lucruri bune, iar cântăreața spune că se teame să mai dea interviuri. „Am citit foarte multe lucruri neadevărate (în presă n.r.), atât de multe încât am ajuns să îmi fie teamă să mai declar ceva, să mai dau interviuri. Este greu, este dureros de multe ori pentru că sunt afectate și alte persoane în afară de mine”. Eșecul în căsnicie nu a dezamăgit-o.

Despre divorțul său, Antonia a mărturisit că „a fost o experiență de viață din care am învățat multe. Da, am încredere în căsnicie”. Din toamnă, Antonia, Gabriel Cotabita și Wilmark, juriul KIDSing, dau startul unui nou show la Kanal D. „Deja am început filmarile și este o experiență nouă pentru mine, aceea de jurat într-o emisiune cu copii. Este frumos, este greu în același timp, sunt simpatici, îi apreciez pentru ambiție, pentru curaj, pentru faptul că sunt atât de hotărâți să cânte de la vârste atât de mici. Dar trebuie să recunosc, îmi este greu atunci când trebuie să le spun că nu merg mai departe în concurs, mă uit la ei și le văd emoțiile, speranța și apoi dezamăgirea”, a povestit Antonia.

Antonia și-a surprins fanii azi anunțând pe Facebook că este din nou însărcinată. Trăiesc o perioada frumoasă în viaţă mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum Va mulţumesc pentru tot!
Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioada foarte dureroasă şi dificilă din viaţă mea.
Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simţiţi cu toţii cel puţin tot atâta fericire! Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţă mea pentru care voi face orice să o am lângă mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea.Îmi doresc că viaţă să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţă noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinţii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea”, a scris cântăreața.

Este pentru prima dată când artista afirmă în mod oficial că este într-o relație amoroasă cu Alex Velea.