Antena Stars a fost sancționat cu 10.000 de lei de Consiliul Național al Audiovizualului pentru prejudicii de imagine aduse Aurei Urziceanu și pentru încălcarea demnității acesteia în cinci ediții ale emisiunii Răi da’ buni.

În perioada 3 – 13 martie, Mihai Morar a dezbătut presupusele postări pe blogul personal al cântăreţei, în care aceasta îşi jignea colegii de breaslă. Alături de el s-a aflat Radu Mușetescu, care s-a prezentat drept un apropiat al cântăreţei, de fapt cel care a postat atacurile de pe blogul artistei.

În apărarea Antenei Stars, Mirela Bomboe, reprezentanta postului a spus că: “Doamna Aura Urziceanu a fost contactată permanenet în încercarea de a se obține un punct de vedere. Din pacate, punctul de vedere a venit destul de târziu. Până la final s-a dovedit că acest domn a fost un impostor care în final a fost și arestat”.

Reclamația Aurei Urziceanu
„Subsemnata Aura Urziceanu (…), vă solicit asistenţa, având în vedere că de circa o lună şi jumătate sunt hărţuită şi ameninţată de cetăţeanul român, Radu Muşetescu (…). Domnul Radu Muşetescu ar fi fost invitat inclusiv în emisiuni de televiziune, în care a continuat seria de denigrări la adresa mea, de exemplu, în emisiunea Răi` da buni a postului TV Antena Stars”, se arată în reclamația semnată de Aura Urziceanu.

“Faptul că au fost păcăliți cei de la Antena Stars nu se constituie într-o scuză. Nu trebuia să realizeze cinci emisiuni despre viata unei vedete de talia Aurei Urziceanu cu un personaj despre care nu știau nimic. A preluat din corespondența unui persoane și a facut publice niște informații. Acest post de televiziune, fost Antena 2, devenit Antena Stars, a intrat în must-carry deși Antena Stars nu a fost măsurat niciodata. Acum avem ce ați semănat”, a subliniat Narcisa Iorga, membru CNA: