Evenimentul Zilei > Actualitate > Antena 1 a pus mâna pe nouă vedetă. Ultima „achiziție” a spart televiziunile din România
Antena 1 a pus mâna pe nouă vedetă. Ultima „achiziție” a spart televiziunile din România

Antena 1 a pus mâna pe nouă vedetă. Ultima „achiziție” a spart televiziunile din România

Oana Zăvoranu a fost angajată la Antena 1 după propunerea Ruxandrei Ion de a-i oferi un rol într-un nou serial difuzat de televiziune.
Celebra producătoare de televiziune Ruxandra Ion i-a propus Oanei Zăvoranu să i se alăture unui nou proiect, astfel că bruneta va putea fi văzută, din toamnă, într-un nou serial difuzat de Antena 1.

După Dorian Popa, și Oana Zăvoranu se alătură filmărilor pentru serialul ”Sacrificiul”, producție care urmează să fie difuzată de Antena 1. Vedeta colaborează din nou cu Ruxandra Ion pentru acest nou serial, după aproape 15 ani de la serialele Numai iubirea și Păcatele Evei, anunță Paginademedia.ro.

Serialul „Sacrificiul” este un „family drama” cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început și se desfășoară în diverse locaţii din Bucureşti.

Oana Zăvoranu a debutat în televiziune la emisiunea „Vară pentru 2” de la TVR 2.

În anul 2004, a intrat în distribuția serialului Numai iubirea de pe Acasă TV, unde a jucat rolul Andreei Damaschin, personajul negativ, iar anul următor a fost protagonista serialului Păcatele Evei. Ambele seriale au fost produse de Ruxandra Ion. Tot la Acasă, Zăvoranu a prezentat emisiunea Corazon Latino.

În 2007, vedeta a trecut la postul Romantica TV, unde a avut emisiunea Preludiul.

În 2009, Oana Zăvoranu a devenit gazda emisiunii „Pact cu diavolița” de la Kanal D. Pe lângă prezențele din emisiunile și serialele tv, Oana Zăvoranu este cunoscută pentru scandalurile din emisiunile tabloide.