Evenimentul Zilei > Monden > Anna Lesko și-a șocat fanii. Atingeri tandre alături de un bărbat celebru
Anna Lesko și-a șocat fanii. Atingeri tandre alături de un bărbat celebru

Anna Lesko și-a șocat fanii. Atingeri tandre alături de un bărbat celebru

Anna Lekso, o fire rebelă din totdeauna, nu se sfiește niciodată să-și arate trupul sculptat. Se întâmplă și unul său videoclip, în care apare alături de o altă vedetă din televiziune.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu au lansat deja o nouă melodie incendiară care ia cu asalt topurile din online. Nu doar melodia este incendiară, ci și videoclipul acesteia, care a fost intens criticat.

Primele imagini din videoclip deja i-au făcut fani să o ia razna pe rețelele de socializare și să reacționeze mai intens ca niciodată, dar într-un mod negativ.

Cântăreața se așteaptă mereu la critici și reacții dure din cauza lipse sale de inhibiții, dar de această dată internauți n-au mai ținut cont de nimic și au făcut-o praf pe aceasta. Nu doar că s-au luat de modul în care s-a afișat pe internet, dar s-au arătat ofensați și de alegerea pe care a făcut-o cântăreața.

Anterior postării, vedeta și-a anunțat intenția de a colaborat cu Bogdan Mocanu, dar informația nu a fost primită prea bine de fani: „Hey, dragii mei. Am venit cu o nouă nebunie, o nouă colaborare. Vi-l prezint pe @bogdan.mocanu.official și Eu cu tine, tu cu mine”, a spus fosta concurentă de la Ferma.

Anna Lesko face muzică cu Bogdan Mocanu?!”

Faptul că Anna Lesko „a ajuns” să facă muzică cu Bogdan Mocanu, care la rândul său are deja câteva melodii publicate pe youtube,  i-a supărat extrem de tare pe fanii de mediul online care i-au lăsat multe comentarii răutăcioase, scrie România Reală.

Printre răutăți s-au strecurat și mesaje care o încurajează pe Anna Lesko.

„Ați dus muzica la alt nivel cu această colaborare! Mare voce are băiatu”, „Credeam că ai respect și tu pentru talentul tau, însă ai ajuns să faci melodii cu toți afonii”, „Dacă voiam să ajung cântăreț mergeam la puterea dragostei”, „Ai ajuns să colaborezi cu toți retardații”, „Ți-a scăzut statutul, sincer”, „Plătești băieții să intre cu tine în cadă sau e pe barter. Apa era caldă, că prin centru nu prea curge decât călâie”, au fost reacțiile celor din mediul online.