Evenimentul Zilei > Actualitate > Știre-bombă în showbiz-ul românesc. Din păcate, este vorba despre Anna Lesko. Medici au intervenit imediat
Știre-bombă în showbiz-ul românesc. Din păcate, este vorba despre Anna Lesko. Medici au intervenit imediat

Știre-bombă în showbiz-ul românesc. Din păcate, este vorba despre Anna Lesko. Medici au intervenit imediat

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul româmnescu. Cu toate că este mămică, Anna Lesko are un trup de invidiat și niciodată nu ratează ocazia de a poza în ipostaze provocatoare.

Cu toate că aceasta adoră să își petrecă vacanțele în destinații care nu sunt accesibile pentru toată lumea, puțini știu că una dintre escapadele sale într-o destinație luxoasă a marcat-o pe viață pe frumoasa basarabeancă.

Totul din cauza unui accident pe care l-a suferit în timpul unei vacanțe la schi, în Franța. Atunci, Anna Lesko a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri și a revenit în România cu mâna în ghips și extrem de dezamăgită. Din cauza acestui incident, Anna Lesko a renunțat la sporturile de iarnă, dar a continuat, totuși, să meargă la munte. După câțiva ani, artista a pățit-o din nou. Într-o excursie la munte, aceasta a dat nas în nas cu un urs, dar a reușit să scape fără nicio zgârietură datorită faptului că era bine documentată cu privire la cum trebuie să te protejezi în astfel situații, scrie Cancan.

Acele episoade au făcut-o să evite, pe cât posibil, excursiile la munte și a devenit adepta excursiilor exotice, indiferent de anotimp.