Andrei Gheorghe, angajat să facă un talk-show la Chişinău

Andrei Gheorghe, angajat să facă un talk-show la Chişinău

"Salutare, naţiune!" va spune din această toamnă Andrei Gheorghe din Chişinău, unde a fost invitat să modereze un talk-show de weekend de către Prime, canalul de televiziune lider din Republica Moldova.

"Oferta de la Chişinău mi s-a părut o provocare, iar eu cred că graniţa unei ţări nu se opreşte unde stau grănicerii, ci unde se vorbeşte aceeaşi limbă. Am vrut să fac emisiunea asta în Moldova pentru că Prime e un exemplu de televiziune impecabilă. Şi mai e un motiv bun: am mâncat în toată Europa foarte bine, dar niciodată aşa de bine ca în Chişinău", ne-a declarat Andrei Gheorghe.

"Cea mai îndrăzneaţă idee ce îi poate veni cuiva în minte"

"«Salutare Naţiune!» e cea mai îndrăzneaţă idee ce îi poate veni cuiva în minte când e vorba de talk- show", ne-a mai spus realizatorul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fost coordonator al departamentului de presă din cadrul Ministerului Finanţelor, Andrei Gheorghe va discuta în fiecare duminică teme cu impact larg pentru publicul moldovean (de exemplu, migraţia forţei de muncă sau statutul femeii în societate).

"Emisiunea e foarte interesantă şi grea. Despre problemele cu care se confruntă oamenii în Republica Moldova trebuie să recunosc că nu ştiu suficient, dar am încredere. Sunt convins că, dacă asculţi cu atenţie şi acuitate, n-ai cum să greşeşti", spune el.

Andrei Gheorghe îi asigură şi pe moldoveni că nu îi va trata cu blândeţe. "Modul de a vorbi deschis face parte din mine. Şi pe stradă, când o maşină îmi taie calea, îi spun deschis şoferului ceea ce gândesc. Cred, naiv, că trebuie să-mi spun părerea", adaugă el.

Andrei Gheorghe va face naveta săptămânal şi va petrece la Chişinău mult timp, mai ales că trebuie să se familiarizeze cu problemele moldovenilor.

Produsă de compania românească Indie Studio în colaborare cu casa de producţie Media Production din Republica Moldova, emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică de la ora 19.00.