Zâna Surprizelor a rememorat un moment extrem de periculos pentru viaţa ei. Două cicatrici sunt semnele care-i amintesc Andreei Marin că şi-ar fi putut pierde viaţa, dacă medicii nu ar fi intervenit la timp.

Relatările vedetei TV, despre cele două sarcini extrauterine, cu cei doi foşti soţi ai săi, Cristian Gheorghiţă şi Ştefan Bănică junior, sunt prezente în cartea ”Preţuieşte viaţa”.

”«Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie». Daca nu… muriţi, domnişoară. (…) M-am trezit pe un pat de spital”, povestea Andreea Marin despre primul moment de cumpănă.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani (…) O nouă tăietură de 15 centimetri s-a suprapus peste vechea cicatrice. Când am deschis ochii după operaţie, primele cuvinte pe care le-am auzit au fost: «Ţi-am spus că o să fie bine». Medicul mi-a confirmat: «Eşti norocoasă»”, a precizat Andreea Marin despre experienţa care avea s-o marcheze cââiva ani mai târziu, conform obiectiv.info.