„Pentru mine, cel mai important lucru pe lumea asta este familia. Aşa că îmi doresc foarte mult să întâlnesc un bărbat «de casă». Trăgând linie, pot spune că am fost o ghinionistă în dragoste, dar simt că nu o să mai fiu. Revenind la calităţi, îmi plac bărbaţii romantici şi sinceri. Pentru că ştiu sigur că n-aş putea ierta niciodată minciuna şi infidelitatea. E foarte important ca doi oameni să se respecte, pentru că asta e temelia oricărei relaţii”, spune Andreea Mantea, cea mai doriţă burlăciţă a momentului.

De astăzi, bruneta se va lăsa curtată în cadrul show-ului de la Antena 1. Singură de ceva timp, Andreea spune că „Burlăciţa, a venit la ţanc”. „Simt că este şansa vieţii mele şi simt că sunt tot mai aproape să-mi găsesc jumătatea. Nu aş putea să mă prefac, chiar cred în acest proiect, altfel nu m-aş fi implicat. E devreme să vorbesc despre căsătorie, abia i-am cunoscut pe băieţi, însă câţiva mi-au cam pus inima pe jar. Aşa cum am mai spus, eu pun familia pe primul loc, aşa că dacă voi simţi că e momentul să fac pasul cel mare, îl voi face”.

Declarație „nebunească” de dragoste

În ceea ce privește cea mai frumoasă declarație de dragoste care i-a fost făcută, Andreea are una de care își amintește cu fiori: „Dintre cele mai nebuneşti îmi amintesc de o perioadă în care, vreme de o lună aproape, în fiecare seară când veneam acasă mă aştepta câte un coşuleţ cu flori. Intr-un final, într-o seară, iau coşuleţul, intru în casă şi încep să aud un zgomot ciudat, chiar dinspre coş. Pentru că nu avea numărul meu de telefon, admiratorul meu secret a decis să pună în coşuleţ un telefon mobil şi aşa am vorbit prima oară”.