Evenimentul Zilei > Social > Andreea Esca trece din nou prin clipe grele din cauza Covid-19. Mai apare la Pro Tv?
Andreea Esca trece din nou prin clipe grele din cauza Covid-19. Mai apare la Pro Tv?

Andreea Esca trece din nou prin clipe grele din cauza Covid-19. Mai apare la Pro Tv?

Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv, Andreea Esca, traversează iarăşi momente delicate din cauza temutei boli infecţioase Covid-19.

Amintim că în urmă cu o lună, Andreea Esca a fost infectată cu noul coronavirus, pe care se pare că l-a luat de la soțul ei, Alexandre Eram.

După acel episod, Andreea Esca a acordat un interviu care a stârnit numeroase reacţii, iar la puţin timp după aceea a revenit la pupitrul Ştirilor Pro Tv.

În urma celor întâmplate, legendara vedetă de la Pro Tv a decis să adopte o atitudine preventivă. Cel puţin asta susţin sursele cancan.ro.

„Prima decizie a luat-o în privința celor doi copii, Alexia și Aris Melkior. Astfel, Andreea Esca i-a programat marți dimineața pentru o serie de analize medicale la o clinică particulară din Capitală.


Da, Andreea Esca a minţit publicul cu zâmbetul pe buze! Există dovezi-bombă

Andeea Esca este cea mai mare ipocrită din media? Banciu a prins-o şi a executat-o


Între acestea, Alexia și Aris au fost testați și pentru COVID-19. După mai bine de două ore, cei doi au părăsit unitatea spitalicească, urmând ca rezultatul să fie anunțat după-amiază”, arată sursa citată.

Aris are 16 ani şi în urmă cu o lună a fost diagnosticat cu Covid-19. Alexia a scăpat şi n-a fost atinsă de noul coronavirus, dar Aris l-a contractat de la părinţi.

Din fericire, datorită vârstei, el a reuşit să îşi revină într-un timp scurt. Pentru a înlătura orice suspiciune, mama lui a decis să repete testele Covid-19 pentru ambii.

Înainte de a fi testată pozitiv cu noul coronavirus chinezesc, Andreea Esca participase la o petrecere pe litoralul Mării Negre, alături de alte vedete din Pro Tv.


Andreea Esca a găsit strategia ideală pentru ca publicul să uite toate controversele?

Andreea Esca şi miliardarul George Soros! Legătură confirmată chiar de vedeta Pro Tv


La acel eveniment nu s-a ținut cont de distanțare și nu au fost purtate măşti de protecţie. În mediul virtual au urmat numeroase acuzaţii pentru Andreea Esca.

Prezentatoarea s-a apărat spunând că necazurile ei şi ale familiei nu au fost generate de acea petrecere:

„Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu este legat de acea petrecere, căci până în ziua de azi nu a avut nimeni de acolo un rezultat pozitiv.

Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți.


Andreea Esca şi regretul vieţii. Ce mare dramă ascunde vedeta Pro Tv? Era înainte de 1989

Război amoros dur! Andreea Esca n-o va uita vreodată pe femeia care s-a dat la soţul ei


Cred că toți suntem oameni și toți putem face o abatere care să ne coste sănătatea. Nu este momentul să lăsăm garda jos.”

Alexandre Eram a fost cel mai afectat din familie şi a prezentat complicații pentru care a fost nevoit să stea câteva zile în spital.

În cele din urmă, omul de afaceri era exernat după ce a primit rezultatul nagativ al testului.

sursa: cancan.ro