Tatăl Andreei Bălan a fost dojenit chiar de către fiica sa. Săndel Bălan a fost sunat de către fiica lui chiar în această dimineață. Artista i-a interzis să mai dea declarații despre starea sa de sănătate. Aceasta a petrecut mai bine de 24 de ore la Terapie intensivă, la clinica privată la care a născut, după ce a făcut un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană. 

Nimeni nu a putut-o vizita, cel puțin până acum. Singurele informații privind starea sa de sănătate au venit din comunicatele date de soțul său, George Burcea. Tatăl artistei, Săndel Bălan, a fost extrem de îngrijorat. Acesta a declarat că au trecut ore bune fără să știe ceva despre fiica sa. În cursul dimineții de miercuri, potrivit propriilor mărturisiri, acesta a fost sunat, surpriză, chiar de pe patul de spital, de însăși fiica sa, informează Libertatea.

„Andreea m-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea și, mai ales despre problemele ei medicale. Ea citește tot ce s-a scris. Și au fost multe lucruri care-i fac rău. Și nu are voie să fie agitată.”, a declarat Săndel Bălan.

„Nu știu când se externează, încă nu am fost să o văd, la spital. Probabil va mai sta, pentru a fi sub observație medicală. Aștept să mă anunțe ea când să vin.”, a completat acesta.