Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan a fost înlocuită! De cine s-a îndrăgostit mai nou George Burcea: Te lovește și nu știi de unde
Andreea Bălan a fost înlocuită! De cine s-a îndrăgostit mai nou George Burcea: Te lovește și nu știi de unde

Andreea Bălan a fost înlocuită! De cine s-a îndrăgostit mai nou George Burcea: Te lovește și nu știi de unde

George Burcea a vorbit deschis, în cadrul unui interviu, despre viața fără Andreea Bălan. Actorul a dat detalii despre viața sa personală și a sugerat că nu ar spune nu unei noi relații.

În cadrul interviului acordat pentru Click!, actorul George Burcea nu s-a sfiit să discute și despre fosta sa soție, Andreea Bălan.

„Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent. Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit.

Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi…le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”, a spus George Burcea, pentru sursa citată.

E pregătit pentru o nouă relație?

În ultima vreme, se tot vehiculează faptul că George ar avea o relație cu Viviana Sposub, după ce aceștia s-au sărutat cu foc în emisiunea „Ferma”.

„Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv.

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a mai spus George Burcea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: