Evenimentul ZileiActualitateSECRETUL TERIBIL ascuns de Anda Adam! Poate însemna SFÂRȘITUL carierei. BREAKING NEWS monden

SECRETUL TERIBIL ascuns de Anda Adam! Poate însemna SFÂRȘITUL carierei. BREAKING NEWS monden

SECRETUL TERIBIL ascuns de Anda Adam! Poate însemna SFÂRȘITUL carierei. BREAKING NEWS monden
Se pare că Anda Adam a ascuns un secret teribil, care i-ar fi putut pune în pericol cariera. Acesta a ieșit însă la iveală de curând.

Soțul Andei Adam a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi falsificat carduri bancare, informează Cancan.ro.

După ce și-a recunoscut fapta, soțul Andei Adam a primit trei ani de închisoare cu suspendare. Totul a fost ținut secret.

Bărbatul a fost condamnat alături de alți patru bărbați pentru infracțiuni de falsificare a instrumentelor de plată electronică.

Astfel, la finalul anului trecut, soțul Andei Adam a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Constanţa la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a recunoscut fapta, susțin surse judiciare, potrivit aceleași surse.

Autoritățile au confiscat de la Sorin Andrei Nicolescu mai multe carduri contrafăcute și suma de 55.000 de euro.

Sorin Andrei Nicolescu este obligat acum, pe lângă pedeapsa de închisoare cu suspendare, să se prezinte la datele fixate la Serviciul de Probaţiune Constanţa și să anunțe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile.

Soțul Andei Adam mai este obligat să plătească suma de 7.000 de lei, drept de cheltuieli judiciare.


Accesează: