Evenimentul Zilei > Actualitate > „Chiar am voce de cântat rock”. Anda Adam se transformă!
„Chiar am voce de cântat rock”. Anda Adam se transformă!

„Chiar am voce de cântat rock”. Anda Adam se transformă!

A rămas mereu în atenţia publicului şi a mass media şi nu se dezminte. Anda Adam a fost mereu remarcata repede de cei care aveau un cuvânt de spus în materie de muzică, şi astfel ea a devenit rapid preferata a numeroşi producători.

„Rockul mi se potriveşte mai mult decât dance-ul!” este cea mai nouă declaraţie pe care Anda o face, în exclusivitate. „Am luat în calcul şi varianta de a face la un moment dat o piesă rock”, a declarat Anda Adam pentru Kiss FM .
Cântăreaţa a mărturisit că se gândeşte serios să lanseze o piesă rock. "Chiar am voce de cântat rock şi am piese rock pe care le cânt pentru că îmi place să le cânt. Aş vrea ca lumea să mă vadă pe un total alt stil, la care nu s-ar aştepta. Chiar mi se potriveşte rockul, mai mult decât dance-ul. Eu sunt un pic mai agresivă ca manieră de cântat, tocmai de aceea spun că piesele pop-rock mi se potrivesc foarte bine", a conchis Anda.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.