Evenimentul Zilei > Actualitate > Anda Adam: „Naturaleţea nu mai este apreciată”
Anda Adam: „Naturaleţea nu mai este apreciată”

Anda Adam: „Naturaleţea nu mai este apreciată”

Cântăreaţa se declară împotriva intervenţiilor chirurgicale şi că "frumuseţea unui om vine şi din imperfecţiuni", scrie Libertatea.

Deşi în urmă cu câţiva ani şi-a mărit sânii prin implaturi cu silicon, Anda Adam a spus că nu ar mai apela la bisturiu. "Constat că naturaleţea nu mai este apreciată. Probabil, dacă mi-aş fi injectat botox şi aş fi avut tenul ca o mască, totul ar fi fost în regulă. Nu am de gând să fac asta deoarece consier că frumuseţea unui om vine şi din imperfecţiuni şi slăbiciuni. Toate acestea ne fac umani", a declarat vedeta.
Anda Adam a mai completat că ridurile sale de expresie sunt rezultatul programului încărcat şi a faptului că a slăbit recent. "Am un program zilnic foarte încărcat, obositor şi este normal ca uneori tenul tău să nu fie atât de fresh pe cât ţi-ai dori. În plus, am şi slăbit în ultima perioadă. Doare însă cel mai tare atunci când lupţi să ai o carieră de succes, munceşti din greu, iar ceilalţi stau să îţi analizeze ridurile de expresie, transformându-te într-un personaj ciudat", a conchis vedeta.
Cât despre carieră, Anda Adam va lansa o nouă piesă şi va pleca într-un turneu peste hotare.
CITEŞTE ŞI: Anda Adam nu are timp să se mărite

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.