Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan suspectă de COVID-19? Impresara a avut grijă de unchiul depistat pozitiv
Anamaria Prodan suspectă de COVID-19? Impresara a avut grijă de unchiul depistat pozitiv

Anamaria Prodan suspectă de COVID-19? Impresara a avut grijă de unchiul depistat pozitiv

Încă o vedetă locală este suspectă de infecție cu noul coronavirus, după ce a intrat în contact cu o rudă bolnavă de COVID-19.

Impresarul sportiv Anamaria Prodan  a intrat în contact, zilele trecute, în mai multe rânduri, cu unchiul său, Iulian Prodan, confirmat pozitiv cu Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, a fost internat de urgență la Institutul Matei Balș, după ce rezultatele testului pentru depistarea COVID-19 au ieșit pozitive.

Iulian Prodan acuza de mai multă vreme o stare de sănătate proastă, iar la finalul săptămânii trecute a apelat la ambulanță. După ce l-au examinat sumar, paramedicii i-au recomandat paracetamol spunându-i că a stat prea mult în soare și a făcut insolație.

Luni, Iulian Prodan a apelat din nou la ambulanță deoarece starea de rău nu-i trecea și se simțea foarte slăbit. De această dată i s-a spus că ar fi vorba de o infecție urinară, însă nici unul dintre cei care l-au examinat nu s-a gândit să-i preleveze teste pentru COVID-19.

Starea sănătății bătrânului a continuat să se deterioreze și mai mult, la fel ca în filmele despre problemele sistemului medical, astfel că, în disperare de cauză, Anamaria Prodan a apelat la Gigi Becali.

În urma intervenției patronului FCSB, o echipă de medici de la clinica acestuia l-au testat pe bătrân pentru noul coronavirus, iar testul a ieșit pozitiv.

Anamaria Prodan a apelat din nou numărul de urgență 112 și ar fi făcut un scandal monstru, având în vedere ce s-a întâmplat cu unchiul său, fratele mamei.

În cele din urmă, Iulian Prodan a fost luat de o ambulanță și internat de urgență la Institutul „Matei Balș”.

La rândul ei, este posibil ca și Anamaria Prodan să fi contactat noul coronavirus, dat fiind că în toate aceste zile ar fi fost alături de Iulian Prodan.

Apropiații săi susțin că impresara este foarte îngrijorată, atât pentru starea de sănătate a unchiului, de care este foarte apropiată, dar și din cauză că ar putea să se îmbolnăvească. Anamaria Prodan s-ar fi izolat de toată lumea și refuză să mai răspundă la telefoane sau să  se mai ocupe de afacerile sale din fotbal, susține Fanatik.ro.

Bilanț dramatic. Jumătate din bolnavii internați la Terapie intensivă mor de Covid

Doliu pentru fostul premier Mihai Tudose. A murit în urmp cu puțin timp!

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: