Evenimentul Zilei > Actualitate > Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au transformat în „mină de aur” un cadou făcut de Ionela Prodan
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au transformat în „mină de aur” un cadou făcut de Ionela Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au transformat în „mină de aur” un cadou făcut de Ionela Prodan

Impresara și antrenorul echipei Al Wahda au câștigat 140.000 de euo în ultimii doi ani, de pe urma unei firme făcute cadou de Ionela Prodan.

Ionela Prodan, decedată în primăvara acestui an, i-a făcut un cadou ginerelui său, Laurențiu Reghecampf. Fosta interpretă de folclor îi lăsase antrenorului firma care avea ca domeniu de activitate producția muzicală. Tehnicianul a schimbat profilul entității comerciale și a transformat-o într-o firmă ce se ocupă de „lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. De asemenea, un alt domeniu de activitate este cel al impresariatului sportiv. În ultimii doi ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut un profit de 140.000 de euro de pe urma firmei, conform prosport.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.