Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, în stare de șoc! Are doar 18 ani, dar fiica i-a dat deja vestea cea mare!
Anamaria Prodan, în stare de șoc! Are doar 18 ani, dar fiica i-a dat deja vestea cea mare!

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Are doar 18 ani, dar fiica i-a dat deja vestea cea mare!

Anamaria Prodan traversează, din punct de vedere profesional, o perioadă excelentă a carierei de impresar.

Soției lui Laurențiu Reghecampf îi merge din plin, iar asta nu poate fi decât o veste minunată. Dar nu e singura de acest fel pe care a primit-o familia Prodan-Reghecampf!
Anamaria are toate motivele din lume să se considere o mamă foarte mândră. Fiica ei cea mare este un model de succes în  America, iar Sarah, mezina, se pregătește de o carieră în sport.

La 18 ani, Sarah Prodan este printre cele mai apreciate jucătoare de baschet din State, iar recent i-a dat o veste excelentă mamei sale: a semnat un contract cu Universitatea Mississippi, care are printre cele mai importante trupe de baschet feminin universitar din America!

„Este o onoare să o văd că evoluează la un asemenea nivel”, a comentat Anamamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

De partea cealaltă, Sarah Prodan se consideră norocoasă de șansa primită: „Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor universităţilor care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunţ că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi și sper să o fac cât mai bine atât pentru viitorul meu, cât și pentru a-mi face părinții fericiți”.