Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre vedetele autohtone care nu s-a sfiit niciodată să-şi arate formele în faţa camerelor foto, iar din când în când fanii impresarul alege să îşi încânte fanii cu poze incendiare. Valul de căldură care s-a abătut asupra Bucureştiului a făcut-o pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la haine şi să scoată din garaj bolizii de vară, iar rezultatul, postat pe reţelele de socializare, a făcut fericiţi mii de oameni.

„Ready for 488 GTB?” (n.r. – „Gata pentru 488 GTB?”) a fost mesajul cu care Anamaria Prodan şi-a provocat fanii, alături de o poză cu două picioare îmbrăcate într-o pereche de ciorapi-plasă aflate într-un Ferrari model 488 GTB. Bolidul este unul pe care impresarul l-a achiziţionat în 2018, cadou pentru soţul ei, iar picioarele sunt chiar ale autoarei.

Mii de oameni au reacţionat pozitiv, dar au fost persoane care nu au apreciat exerciţiul anti-pudoare al femeii impresari. „Zici că mergi pe centură cu plasa aia pe picioare” a fost unul din comentariile pricinoşilor. Ulterior, Anamaria Prodan a postat o nouă poză, edificatoare, care lăsa să se vadă că alegerea vestimentară era mai „cuminte” decât sugerase iniţial.