Evenimentul Zilei > Actualitate > Anamaria Prodan, cu ciorapii-plasă în Ferrari. Mii de aprecieri şi un nemulţumit: „Mergi pe centură?”
Anamaria Prodan, cu ciorapii-plasă în Ferrari. Mii de aprecieri şi un nemulţumit: „Mergi pe centură?”

Anamaria Prodan, cu ciorapii-plasă în Ferrari. Mii de aprecieri şi un nemulţumit: „Mergi pe centură?”

Anamaria Prodan s-a pozat sexy în Ferrari, dar nu şi-a mulţumit toţii fanii. Chiar dacă a stârnit mii de aprecieri, au existat şi contestatari

Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre vedetele autohtone care nu s-a sfiit niciodată să-şi arate formele în faţa camerelor foto, iar din când în când fanii impresarul alege să îşi încânte fanii cu poze incendiare. Valul de căldură care s-a abătut asupra Bucureştiului a făcut-o pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la haine şi să scoată din garaj bolizii de vară, iar rezultatul, postat pe reţelele de socializare, a făcut fericiţi mii de oameni.

„Ready for 488 GTB?” (n.r. – „Gata pentru 488 GTB?”) a fost mesajul cu care Anamaria Prodan şi-a provocat fanii, alături de o poză cu două picioare îmbrăcate într-o pereche de ciorapi-plasă aflate într-un Ferrari model 488 GTB. Bolidul este unul pe care impresarul l-a achiziţionat în 2018, cadou pentru soţul ei, iar picioarele sunt chiar ale autoarei.

Mii de oameni au reacţionat pozitiv, dar au fost persoane care nu au apreciat exerciţiul anti-pudoare al femeii impresari. „Zici că mergi pe centură cu plasa aia pe picioare” a fost unul din comentariile pricinoşilor. Ulterior, Anamaria Prodan a postat o nouă poză, edificatoare, care lăsa să se vadă că alegerea vestimentară era mai „cuminte” decât sugerase iniţial.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.