Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, celebrul pumn şi Dan Alexa. Ce mai spune impresara? Incredibil!
Anamaria Prodan, celebrul pumn şi Dan Alexa. Ce mai spune impresara? Incredibil!

Anamaria Prodan, celebrul pumn şi Dan Alexa. Ce mai spune impresara? Incredibil!

Impresara Ananaria Prodan a comentat, marţi seară, la România TV, momentul în care l-a lovit pe antrenorul Dan Alexa. De asemenea, Prodan a răspuns reacțiilor venite din partea bărbațiilor din România.

„Sunt atât de fericită că am lângă mine un astfel de antrenor ca Dan Alexa. Să-și spun că sunt atât de dezamăgită când am văzut reacțiile multor bărbați, cu b mic din România, unde spun: Auăleu, târăște-o pe jos, ia-o cu levieru, omoar-o, să vadă diferența dintre femeie și bărbat. Nu, Dan Alexa a predat o lecție de viață, de educație, tuturor bărbaților din România.

Eu cred un lucru. Eu care trăiesc între bărbați și mă căiesc că am făcut lucrul ăsta și-mi pare foarte rău că am făcut lucrul ăsta, dar sunt o femeie foarte aprigă la mânie, aș vrea să zic așa: Toți care vor să fie numiți bărbați și să aibă în față b-ul mare la cuvântul bărbat, ar trebui să ia seama la Dan Alexa și să înțeleagă că o femeie nu poate fi atinsă nici cu o floare.

Și în general femeile sunt greu de controlat. Eu de aceea sunt cine sunt. Eu de aia m-am luptat atât de mult pentru antrenorii și pentru jucătorii mei, că sunt aprigă. Repet, a fost un gest necontrolat, un gest urât, pe care-l regret, dar sunt mândră să am un astfel de om lângă mine, să reprezint un astfel de antrenor care, a arătat ce înseamnă bărbăția”, a afirmat Anamaria Prodan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.