ANAF îşi deschide magazin online. Fiscul scoate la vânzare sute de tone de mărfuri confiscate de la diverşi oameni de afaceri care au încălcat legea. De la produse cosmetice şi jucării, până la maşini şi electrocasnice, toate aceste mărfuri îşi aşteaptă cumpărătorii. Preţurile produselor vor fi mai mici chiar şi cu 50% decât cele de pe piaţă, informează B1 TV.

Cu toate acestea, puţini sunt cei care sunt la curent cu oferta.
”Nu ne descurcăm pre bine cu vânzarea, am primit deja o oferta de soluție de magazin online gratis, pe care acum îl rulăm și îl umplem încet, încet cu produse”, a declarat Dragoș Doroș, prședinte ANAF.

Filtre de cafea, portofele de toate culorile, lenjerie de damă şi multe baxuri cu produse cosmetice, toate acestea pot fi cumpărate dintr-unul dintre cele mai mari depozite ale ANAF, de peste 1.200 de metri pătraţi. Aici sunt depozitate peste 400 de diferite tipuri de produse. Toate aceste produse au fost evaluate la peste 300 de mii de euro, iar preţurile lor sunt mai mici decat cele din depozitele angro de la marginea Bucureştiului.

În depozitul ANAF se mai găsesc şi haine sau jucării pentru copii, iar pentru bărbaţi există geci de toamnă. Pot fi cumpărate şi prize sau întrerupatoare, şezlonguri, evantaie, chiar şi o cadă.

Te-ar putea interesa și: