Evenimentul Zilei > Monden > Fosta asistentă a lui Capatos s-a mutat din țară. Ana Maria Mocanu s-a făcut femeie de afaceri
Fosta asistentă a lui Capatos s-a mutat din țară. Ana Maria Mocanu s-a făcut femeie de afaceri

Fosta asistentă a lui Capatos s-a mutat din țară. Ana Maria Mocanu s-a făcut femeie de afaceri

Ana Maria Mocanu a luat o decizie bruscă: s-a mutat în Spania! A lăsat România, petrecerile private la care dansa și chiar și clipurile maneliștilor în care apărea constant. Nici emisiunea lui Capatos nu a reușit să o convingă să rămână. Totul pentru o viață nouă și o afacere cu haine speciale pentru dansatoare

Miniona roșcată cu forme, descoperită de Capatos și-a început cariera la TarafTV. Postul dedicat manelelor a promovato ani buni, dar notorietatea în piață și-a câștigat-o alături de Loredana Chivu în emisiunea de noapte de pe Antena1. Cu toate că Mocanu nu a avut niciun scandal notabil la TV, a știut mereu că poate interveni în toate conflictele colegei sale Lore, astfel încât să fie și ea în atenția publicului.

Chiar dacă nu a găsit niciun Leo care să-i dea cadouri scumpe, Mocanu a defilat o perioadă ca iubită de lăutar. Dragostea n-a fost de lungă durată, dar a fost intensă. La sfârșit, dansatoarea a rămas cu buza umflată, dar nu de la vreun acid, ci din cauza faptului că a fost înșelată.

Recent, ea a abandonat plaiurile natale și s-a refugiat în Barcelona. De la distanță, pe internet, ea vinde haine sclipicioase și mulate pentru cele care doresc să dea din buric pe la petreceri. Și uite așa a rămas țara noastră, din nou, fără încă o personalitate culturală marcantă!