Evenimentul Zilei > Justitie > Amor ghebos. Tatăl fostului amant, victimă colaterală a polițistei Anda
Amor ghebos. Tatăl fostului amant, victimă colaterală a polițistei Anda

Amor ghebos. Tatăl fostului amant, victimă colaterală a polițistei Anda

Un clujean care s-a iubit în mare taină cu o agentă de poliție a reclamat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca că este că este hărțuit de aceasta pentru a se împăca cu ea

Procurorul Teodor Pavelescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a fost chemat să dezlege o pricină penală care are un substrat greu de înțeles. Un bărbat de 36 de ani, căsătorit și cu doi copii, Claudiu Petrean a avut o idilă timp de patru ani cu o polițistă de la Poliția Rutieră Cluj, în prezent angajata unui Serviciu Secret din Ministerul de Interne, agenta Anda Groza.


Ea voia să se mărite

Petrean și cu polițista s-au iubit vreme de cinci ani, mai exact din 2009 până în 2014, după care s-au despărțit deoarece, spune el, polițista ar fi vrut să se mărite, iar el nu ar fi vrut să divorțeze. Lucrurile au degenerat când tatăl lui Petrean, Viorel, a fost oprit în trafic de un echipaj de la Poliția Rutieră Cluj, din care făcea parte și agenta Anda Groza. Petrean susține că agenta s-ar fi răzbunat pe el, după ce a refuzat să mai aibă relații cu aceasta, luându- i permisul și aplicându-i tatălui o amendă destul de generoasă.În realitate, Viorel Petrean circula cu o viteză de 107 km/h, pe o stradă din Cluj Napoca, unde limita maximă de viteză era de 50 de kkm/h. Bărbatul și-a recunocut vina și a semnat procesul verbal de contravenție.

Concubinul polițist intră în scenă

Ulterior, după ce s-a despărțit de Petrean, agenta Anda Dragu s-a combinat cu ofițerul de poliție Dan Crișan, tot de la Poliția Rutieră Cluj. La un moment dat, în data de 4 aprilie 2015, Claudiu Petrean a mers să își viziteze un prieten care locuiește în aceeași scară de bloc cu polițista Anda Dragu. De la această vizită a pornit și scandalul care a ajuns obiectul plângerii penale, soluționate de procurorul Pavelescu.

Speriată, polițista și-a sunat noul iubit și i-a spus că fostul prieten dă târcoale apartamentului său. Ofițerul Dan Crișan, fiind în timpul serviciului, a mers direct acasă, cu mașina de poliție, și l-a găsit pe Petrean în timp ce ieșea din bloc. A urmat o altercație verbală, în care Dan Crișan i-a spus fostului iubit al polițistei să își vadă de viața sa. „Măi omule, ai doi copii, ai o soție … du-te și vezi-ți de familie că o să-i pierzi și pe ăia, ascultă-mă, ascultă-mă că o să-i pierzi și pe ăia”. În timpul acelei discuții, ofițerul Dan Crișan a mai afirmat: „Deci ascultă-mă bine, dacă te mai apropii de fata asta o să o încurci rău”.


FOTO; Concubinul Dan Crișan a fost înregistrat de fostul amantFosul iubit nu se lasă

Cei doi polițiști nu au știut că fostul iubit îi înregistra atât video, cât și audio. Cu banda în buzunar, a doua zi Claudiu Petrean a depus o plângere penală împotriva ofițerului Dan Crișan și a fostei iubite pentru abuz în serviciu și amenințare, susținând că îi este frică pentru viața lui și a familei sale, care este în pericol de exterminare fizică. Cum procurorul Pavelescu a decis să claseze dosarul penal, fostul iubit a atacat plângerea la Judecătoria Cluj Napoca, unde în prezent se judecă acest dosar. Potrivit unor surse din Poliția Cluj, cel care caută tot timpul scandal este Claudiu Petrean care nu poate uita de idila cu agenta Groza iar din această cauză depune memorii și face plângeri penale peste plângeri penale.

Dialog înregistrat de Petrean cu fosta Iubită:

Petrean: De ce l-ai oprit pe tata în trafic?

Anda Groza: Taică-to să umble cu mașina lui, tu umblă numai cu mașina ta și atunci o să te opresc numai pe tine.

Petrean: Și cu tata ce-ai avut?

Anda Groza: Pei eu … săracu e victimă colaterală”

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: