Evenimentul Zilei > Actualitate > DESCOPERIRE EPOCALĂ. Cum fac AMOR sârbii? Secretul rușinos din DORMITOR și ce preferă DOAMNELE
DESCOPERIRE EPOCALĂ. Cum fac AMOR sârbii? Secretul rușinos din DORMITOR și ce preferă DOAMNELE

DESCOPERIRE EPOCALĂ. Cum fac AMOR sârbii? Secretul rușinos din DORMITOR și ce preferă DOAMNELE

S-a descoperit tehnica secretă a sârbilor când vine vorba de făcut amor. Preferințele acestora în materie de partenere nu diferă foarte mult de la unul la altul.

Bărbaţii din Serbia par să fie mai mult interesaţi de mărime şi nu de actul sexual în sine, potrivit unui studiu realizat online.

Acelaşi studiu arată că în mediu un sârb are aproximativ 9 partenere sexuale în viaţă, în timp ce femeile au 6 parteneri. Mai mult, sârbii preferă sexul de trei ori pe săptămână, iar locurile preferate sunt: în maşină, la baie sau în parc. 

Psihoterapeutul Zoran Milivojevic a declarat că sârbii sunt buni povestitori de sex, chiar dacă de multe ori exagerează. Poziţiile preferate de ei sunt poziţia misionarului sau cea clasică. 

Psihoteraputul a mai spus că o partidă durează 14 minute, bărbaţii trec de multe ori peste preludiu, iar femeile mimează un orgasm fals. 

Sexologul Jovan Maric spune că sârbii sunt cunoscuţi ca fiind un popor „iubăreţ”. Bărbaţii sunt buni amanţi, iar femeile adoră preludiul, scrie Realitatea.