Evenimentul Zilei > International > Amner Hall, conacul în care William şi Kate îşi vor creşte copiii
Amner Hall, conacul în care William şi Kate îşi vor creşte copiii

Amner Hall, conacul în care William şi Kate îşi vor creşte copiii

Micuţa prinţesă şi frăţiorul său mai mare, prinţul George, vor părăsi curând Palatul Kensington din Londra pentru Amner Hall, conacul pe care părinţii lor, prinţul William şi ducesa de Cambridge, l-au primit ca dar de nuntă din partea reginei Marii Britanii.

Amner Hall va deveni reşedinţă principală pentru familia prinţului William, care, de sâmbătă dimineaţă, s-a îmbogăţit extraordinar odată cu venirea pe lumea a unei drăgălaţe prinţese.  

Amner Hall este un elegant conac construit în stil georgian în secolul al XVIII-lea, pe domeniul de la Sandringham, proprietate a reginei, în comitatul Norfolk. Deşi conacul dispunea de tot confortul necesar, tinerii proprietari au decis să-l renoveze şi să-l modernizeze, alocând lucrărilor peste două milioane de euro.

Acoperişul a fost refăcut, a fost creată o grădină de iarnă, un imens spaţiu de joacă pentru cei doi micuţi, drumul de acces a fost modificat, nenumăraţi copaci fiind plantaţi pe margine pentru a crea un fel de zid de apărare contra intruziunilor paparazzilor. Înconjurat de un parc de 8000 de hectare cu arbori centenari, conacul are zece camere, piscină, sere şi terenuri de tenis etc.

Kate, care a locuit în copilărie la Bucklebury, o liniştită localitate rurală, pare încântată de perspectiva creşterii celor doi vlăstari regali într-un mediu curat şi lipsit de ostentaţie.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: