Dinamo a câștigat pe teren propriu, cu Steaua, scor 2-1, în returul sezonului 2007 – 2008. Echipa din Ghencea se lupta cu CFR Cluj, pentur câștigarea titlului, și avea să piardă trofeul. La finalul acelui campionat, în ultima etapă, s-a declanșat celebrul scandal „Valiza”. Cornel Dinu a povestit că, la acea vreme, George Marior, director SRI (2006 – 2015), i-a avertizat pe dinamoviști că există zvonuri ce vorbesc despr esume de bani venite dinspre CFR Cluj. Maior le-a transmis „câinilor” să câștige.

„Am luat și bani necinstiți din fotbal. În 2007- 2008, era meciul Dinamo – Steaua. Steaua era în luptă cu CFR Cluj pentru câștigarea campionatului. Luni m-a sunat George Maior (n.r. director al SRI între 2006 și 2015. În prezent este ambasadorul României în SUA) și mi-a zis «Domnul Cornel, am o rugăminte. Sunt fel de fel de zvonuri că la meciul cu Steaua, CFR Cluj va arunca sume mari. Aveți grijă că de la Dinamo sunt vizați o parte dintre jucători. Să câștigați». Antrenor era finul meu, Cornel Țălnar. L-am chemat și l-am pus pe Maior să-i spună și lui.

Atunci am girat toate mutările. Am băgat echipa în cantonament de marți, iar echipa de start a fost anunțată cu o oră și 15 minunte înainte. I-am anunțat și pe Badea și Borcea, iar ei au făcut marcaj mai strâns decât Gattuso.

S-a jucat corect și la pauză aveam 1-0. La pauză le-am spus să aibă grijă că sunt mulți pe aici care să pregătesc să facă arestări. Era un dispozitiv impresionant, cu 20 de procurori în tribună la Urgență și cu 200 de jandarmo. Am auzit că la pauză, cineva de la Pipera, nu Gigi, Giovanni sau Victor, un personaj arestat în „Dosarul Transferurilor” (n.red. – descrierea îi corespunde lui Gigi Nețoiu) a vrut să plece cu portbagajul plin de bani. Să vină să le arate jucătorilor. Dar i-a zis Nicolae Badea «Stai, bă, cuminte că pleci și cu cătușe de aici».

S-a trimis o sumă mare de la CFR Cluj ca să jucăm corect. Cam 40.000 de euro. Fiecare jucător a luat 20.000 de euro și conducătorii cam 15.000 de euro”, a spus Dinu la emisiunea GSP Live.