Evenimentul Zilei > Sport > Amintiri de senzație din fotbalul românesc. „Am făcut beții mari de tot cu Adi”
Amintiri de senzație din fotbalul românesc. „Am făcut beții mari de tot cu Adi”

Amintiri de senzație din fotbalul românesc. „Am făcut beții mari de tot cu Adi”

Serghei Mizil, un apropiat al fotbaliștilor, a vorbit despre chefurile de altădată.

Serghei Mizil a povestit pentru „Gazeta Sporturilor” câteva episoade petrecute alături de fotbaliștii români. El a fost prieten foarte bun cu Gino Iorgulescu, în perioada în care actualul președinte al LPF evolua la Sportul Studențesc, echipă ocrotită de Nicu Ceaușescu.

„Aveam o gașcă noi, cu Nicu, cu Gino Iorgulescu, toate aventurile din lume, cu femei și cu băutură. Gino e un prieten adevărat. El i-a luat locul lui Mircea Sandu, ca lider al Sportului, cu ajutorul lui Nicu, Gino avea intrare oricând la băiatul lui Ceaușescu. Bine, Nicu nu prea era el pasionat de fotbal…

Eu am trăit lângă Gică (n.n. Hagi) de când avea el 17 ani și așa a fost mereu, serios, nu i-a impus nimeni. Stătea pe malul Dâmboviței, unde erau niște apartamente pe care le punea Sportul la dispoziție. Am fost lângă el multă vreme fiindcă Sportul Studențesc era echipa mea de suflet. Ne distram nopți întregi, cu femei, cu gagici, Hagi trecea pe lângă noi și se ducea în cameră să doarmă. Nu-l punea nimeni să ne ignore, așa era felul lui”, a spus Serghei Mizil, care a vorbit și despre chefurile trase alături de Adrian Mutu.

„Domne, am făcut beții mari de tot cu Adi, dar atunci n-am băut cu el. Adrian e simpatic și noi doi cam suntem pe aceeași traiectorie, dar în seara aia n-a fost la mine, chiar dacă voi l-ați tocat în presă. Exagerați cu asta! Eu am stat de mic printre fotbaliști. Sunt și ei oameni. Când ajungi la niște bani, profiți de celebritate, ce să faci.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: