Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini exclusive. Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București. Instanța, evacuată!
Imagini exclusive. Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București. Instanța, evacuată!

Imagini exclusive. Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București. Instanța, evacuată!

Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București! Totul s-a întâmplat la un proces în care este implicată Elena Udrea.

Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București.

Autoritățile au fost alertate printr-un telefon la 112.

Apelul a avut loc la ora 10:45.

Unul dintre procesele aflate pe rol era dosarul privind finanțarea campaniei din 2009, în care este implicată și Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării și Turismului.

În această sală, la un moment dat a intrat un jandarm din dispozitivul de pază, care a mers direct la judecător și l-a anunțat cu privire la amenințare.

Ulterior, sala respectivă, precum și celelalte săli de judecată au fost evacuate.

Amenințare cu bombă la Curtea de Apel. Intervenție amplă

La fața locului au sosit zeci de echipaje de la trupele antitero. De asemenea, forțele de ordine au adus și câini specializați în detectarea de substanțe explozive.

Circulația a fost restircționată pe Splaiul Independenței. La ambele capete ale zonei închise se află echipaje de poliție care îi redirecționează pe șoferii care ajung în zonă. Nici circulația pietonilor nu este permisă în zonă.

Circa 300 de oameni din clădire au fost evacuați de urgență.

Președintele de ședință a anunțat că judecata se va relua la ora 14:00.

Clădirea Palatului de Justiție, care adăpostește Curtea de Apel București, a mai fost vizată de astfel de amenințări cu bombe și în trecut. Din fericire, toate aceste alerte s-au dovedit false.

Știre în curs de actualizare

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.