Întrebarea este unde pleacă românii?

Deși mulți ar crede că aceștia se reîntorc la locurile de muncă, statisticile arată că majoritatea au profitat de promoții avantajoase, de tip „în afara sezonului” și au beneficiat de condiții de lux la prețuri mai mici în destinațile alese.

 

Cea mai populară destinație de vacanță a fost, culmea!, cu totul alta decât în anii precedenți când țări precum Italia și Grecia erau de nedetronat. Aproape 40.000 de români au ales Dubaiul în primele 6 luni ale acestui an.

Cifrele publicate de Ministerul Turismului din Dubai au confirmat succesul sectorului de turism din Emirate, care la sfârșitul lui 2017 a înregistrat valoarea de 109 miliarde AED pe an.

 

8,10 milioane de turiști

 

Helal Saeed Almarri, Director General al Dubai Tourism, a precizat că: „Primele șase luni ale anului 2018 au generat și au susținut o performanță constantă, susținând o creștere fermă pe piețele globale generatoare de turiști. Suntem încântați că am reușit să atragem 8,10 milioane de turiști în prima jumătate a anului 2018, iar acest lucru reprezintă încă un pas către obiectivul nostru de a deveni cel mai vizitat oraș din lume”.

De ce Emiratele?

Emiratul oferă temperaturi plăcute pe tot parcursul lunilor friguroase, între 24 și 30 de grade, ceea ce este suficient pentru retrăirea sezonului de vară din țară.

 

„Orașul de lux” e doar un mit fals

 

Companiile oferă City Break-uri de circa 380 euro la hoteluri de 4 stele, pentru 6 zile, bani în care sunt incluse și zborul, mic dejun, hotelul și transferurile.