Evenimentul Zilei > Monden > Alina Sorescu și Alexandru Ciucu fac sacrificii pentru a-și duce copilele la o școală privată. Câți bani plătește cuplul anual
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu  fac sacrificii pentru a-și duce copilele la o școală privată. Câți bani plătește cuplul anual

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu fac sacrificii pentru a-și duce copilele la o școală privată. Câți bani plătește cuplul anual

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună 2 fetițe pe care le răsfață din toată inima. Fanii au dedus că cei doi urmează să divorțeze, dar un gest a dovedit contrariul. Cuplul plătește o sumă mare pentru a-și trimite fetițele la o scoală privată.

Cele două fete ale celebrului cuplu învață la o școală din Pipera, care se află chiar în apropierea casei lor. Elena Carolina este înscrisă în ciclul primar, iar taxa de școlarizare pentru anul 2021-2022 poate ajunge până la 7.500 euro.

Sumele colosale pentru educația fetițelor

Fetița cea mică, Ana Raisa, urmează programul pentru preşcolari. Taxa anuală este de peste 5.500 de euro, scrie Libertatea.ro. În această taxa nu sunt incluse taxa de înscriere în valoare de 500 de euro, rechizitele și uniforma. Pe site-ul unității de învățământ se specifică acestea trec de 500 de euro anual, iar mâncarea ajunge și la 125 de euro.

Alina Sorescu divorțează?

Alina Sorescu, în vârstă de 34 de ani, a intrat în direct într-o emisiune unde a răspuns zvonurilor despre divorțul dintre ea și soțul ei. Alesul cântăreței ar fi avut parte de o întâlnire controversată cu o altă blondă. Cei doi au fost surprinşi în timp ce urcau în apartamentul femeii, dar acesta a refuzat ofere declarații.

“Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a declarat artista în cadrul unei ediții de la “Vorbește Lumea”.

Vedeta a mărturisit urmează sărbătorească 10 ani de căsătorie, iar Alexandru Ciucu i-a oferit în dar un inel spectaculos.

“Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparație, suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, a subliniat cântăreața Alina Sorescu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: