"Curând o să vină. Vine odată cu victoria la Capitală. (…) La sfârşit de mai. O să îmi spuneţi că alegerile nu vor fi duse cu succes de o femeie însarcinată. Sarcina nu este un handicap, este un lucru care te face să radiezi, să te simţi bine, cu multă energie şi cu multe cazne implicite", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

Politiciana a mai spus că "plăcerea unei sarcini nu are nicio legătură cu disconfortul unei campanii electorale".

Alina Gorghiu a afirmat că nu s-a hotărât în privinţa numelui pe care îl va purta băieţelul, afirmând că decizia o va lua la momentul oportun. "Ne-ar plăcea tare mult un nume vechi. Eu mă gândisem la un Vintilă, la un Dinu.(…) Mă gândeam să dau o simbolistică aparte numelui", a mai spus Alina Gorghiu.

Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie, iar campania electorală va fi demarată, oficial, la 6 mai.

Iubitul Alinei Gorghiu este Lucian Isar, 38 ani, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, funcție din care a demisionat în vara lui 2012. Isar intrase în politică, la guvernare, venind din mediul privat. A ocupat, începând cu 2006, funcțiile de vicepreședinte la Citibank România, apoi aceea de vicepreședinte la Bancpost. Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Acum e consilier la Banca Feroviară. Potrivit unor publicaţii mondene, cei doi s-ar fi căsătorit în secret în urmă cu puţin timp, informaţie nici confirmată, nici dezminţită de cei doi.