Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu: Voi continua proiectul pe care Klaus Iohannis l-a început
Alina Gorghiu:  Voi continua proiectul pe care Klaus Iohannis l-a început

Alina Gorghiu: Voi continua proiectul pe care Klaus Iohannis l-a început

Noul președinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat că va continua proiectul pe care Klaus Iohannis l-a început.

”În ședință nu a insistat nimeni pe ideea de femeie, ci pe mesajul votului din 16 noiembrie. Acest vot este pentru mine este o mare responsabilitate și este o perioadă dificilă după alegerea lui Klaus Iohannis. Trebuie ca agenda partidului să se suprapună pe agenda populației”, a spus Alina Gorghiu într-o intervenție telefonică la B1 TV.

”Nu vreau să comentez de ce anumiți colegi m-au susținut pe mine sau pe domnul Ludovic Orban. Voi continua proiectul pe care Klaus Iohannis, pe care PNL l-a început, vorbim despre un nou mod de a face politică, e un drum nou. Campania electorală și rezultatul campaniei înseamnă un drum deschis pe care PNL este obligat să-l consolideze”, a continuat liderul PNL.

”În acest moment nu mă interesează cancanurile. Nu văd războaie peste tot, îmi place ideea de consens politic pe care încercăm să-l consolidăm. Îndepărtarea PSD de la guvernarea este principalul obiectiv”, a mai explicat ea.

”Ideea de a intra la guvernare este asumată de partid din momentul în care Klaus Iohannis a câștigat alegerile. Ne dorim să ajungem la guvernare și ar fi nefiresc și neonorant să-i mai lăsăm pe cei de la PSD să guverneze, orice zi în care PSD mai guvernează poate să însemne pierderi majore pentru electoratul din România”, a menționat Alina Gorghiu.

”Vom discuta pârghia prin care vom face acest lucru, dar avem și alte priorități. S-a discuta și se va discuta în mod concret despre ce proiecte vom avea cu privire la reformarea instituțională, la votul prin corespondență, sunt lucruri pe care Klaus Iohannis le-a solicitat și pe care trebuie să le realizăm”, a încheiat noul președinte PNL.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: