Evenimentul ZileiMondenDEZVĂLUIRI DIN SÂNUL FAMILIEI. Alina Eremia: ,,Fără părinți nu reușeam. Cât despre iubire, îmi place să o trăiesc în liniște”

DEZVĂLUIRI DIN SÂNUL FAMILIEI. Alina Eremia: ,,Fără părinți nu reușeam. Cât despre iubire, îmi place să o trăiesc în liniște”

DEZVĂLUIRI DIN SÂNUL FAMILIEI. Alina Eremia: ,,Fără părinți nu reușeam. Cât despre iubire, îmi place să o trăiesc în liniște”
Cu milioane de fani pe rețelele de socializare și piese difuzate pe toate radiourile din România, în cei câțiva ani de la lansarea carierei solo, Alina a trecut prin multe schimbări.

 „De mică am renunțat la jucatul cu păpușile, în favoarea orelor de dans și de canto. Mama și tata, m-au susținut în tot acest proces și mă sfătuiesc cu ei și acum. Fără părinții mei nu aș fi ajuns unde sunt acum.” Evoluția Alinei Eremia este una extrem de vizibilă. Interesul crescut s-a materializat și în curiozitatea, oare cine este partenerul de viață al artistei, dar ea şi-a păstrat discreţia. „Ne iubim de mai bine de un an și asta este tot ce contează, nu-mi doresc să îmi expun viață personală cred că anumite lucruri devin cu adevărat valoaroase atunci când sunt păstrate în intimitate!” În această toamnă, pe Alina Eremia o puteți vedea în fiecare joi seară pe scaunul de jurat din cadrul emisiunii concurs Next Star, iar în weekenduri în concerte alături de cei mai înfocați fani.


Accesează: