Despre faptul că intenționează să își ajute soția în legătură cu îngrijirea fiicei mai mari, atâta timp cât Pricilla va urma să aibă grijă de nou-născută, Mark a anunțat într-un mesaj virtual, subliniind că marea zi se apropie cu pași grăbiți.

„Când s-a născut Max, mi-am luat două luni de concediu de paternitate. Voi fi mereu recunoscător pentru faptul că am putut petrece atâta timp cu ea, în primele sale luni de viață. Noua noastră fiică va veni în curând și am de gând să-mi iau alte două luni de concediu de paternitate. De data aceasta, voi profita de opțiunea companiei Facebook de a-mi lua concediul pe părți. Îmi voi lua o lună liberă când se va naște fetița, apoi vom petrece împreună toată luna decembrie.

Abia aștept să mă apropii de nou-născuta noastră și să o iau pe Max la aventuri.

La Facebook, oferim 4 luni de concediu de maternitate și de paternitate, deoarece asta arată și studiile: când părinții își fac timp pentru a fi cu nou-născuții, este bine pentru întreaga familie. Sunt sigur că lucrurile din birou vor fi în ordine până mă întorc” – mărturisește Mark Zuckerberg, împărtășind o nouă fotografie cu Maxima, care va împlini 2 ani pe 30 noiembrie.