Evenimentul Zilei > Justitie > Alertă în lumea interlopă! Frații Cămătaru tremură. „Regele închisorilor”, eliberat!
Alertă în lumea interlopă! Frații Cămătaru tremură. „Regele închisorilor”, eliberat!

Alertă în lumea interlopă! Frații Cămătaru tremură. „Regele închisorilor”, eliberat!

I se spune „Piticu Spadasinu” și este unul dintre cei mai temuți pușcăriași din România.

După ce a stat închis aproape 14 ani, Piticu Spadasinu a fost eliberat, iar ieșirea sa din spatele gratiilor a produs mare bucurie printre deținuți și gardieni, bucuroși că au scăpat de cel care ani de zile i-a terorizat.

Finul temutului Mircea Ursu le-a declarat război total fraților Nuțu și Sile Cămătaru, convins fiind că aceștia l-au denunțat la conducerea închisorii pentru că avea asupra sa un telefon mobil.

Printr-un live pe Facebook, Piticu Spadasinu i-a spulberat pe frații Cămătaru, amenințându-i că „Unde tai eu, nu se mai face bine”!

„Ai legat avocați, senatori, pe Țaganu’… Ce-ai, mă, cu mine de vrei să mă legi? Sunt arestat de 12 ani! Nu mi-am pus dinți că nu mă lasă afară. Și eu aici nu-mi pun dinți de plastic. Nu mi-am pus dinți pentru că nu sunt prăduitor. Ca Nuțu, ca Sile… Știu evidența la toți hoții, mai rău decât o știe ANP-ul. Nu ai avut ce-mi face și m-ai legat. Ai pus 100 de mii la bătaie… ce mi s-a întâmplat în pușcărie? Nuțule, ești un prăduitor! Ai făcut rapoarte și la copii”, a spus Piticu Spadasinu în live-ul susținut pe Facebook.

Palmaresul „Piticului” este unul impresionant. Nu doar frații Cămătaru îi sunt clienți, dar și interlopul Circaru, din Drumul Taberei, Cristi Țigaru (finul lui Mircea Nebunu), periculosul Remus Cocalaru și binecunoscutul Alin Pitbull, scrie cancan.ro. Se mai spune că l-a pus la punct inclusiv pe „Bîrsan de la Ploiești”, finul lui Ion Clămparu!

Piticu este cunoscut și pentru faptul că poartă mereu cel puțin două cuțite la el, acesta fiind motivul pentru care a fost supranumit și „Spadasinul”.