Evenimentul Zilei > International > ALERTĂ aviatică! Ameninţare cu bombă într-un avion cu 169 de persoane. Stare de URGENŢĂ
ALERTĂ aviatică!  Ameninţare cu bombă într-un avion cu 169 de persoane. Stare de URGENŢĂ

ALERTĂ aviatică! Ameninţare cu bombă într-un avion cu 169 de persoane. Stare de URGENŢĂ

Un avion Boeing 737 aparţinând companiei low-cost Norwegian Air Shuttle care efectua un zbor dpre Nisa, Franţa, a fost întors din drum după ce personalul aeronavei a fost ameninţat cu bombă. La bordul avionului se aflau 169 de persoane.

Potrivit site-urilor specializate în monitorizarea zborurilor FlightAware şi Flightradar, avionul s-a întors pe aeroportul Arlanda, în apropierea oraşului Stockholm, din Suedia, din drum către ora locală 10.40 (11.40, ora României), după ce a decolat la ora locală 10.10(11.10, ora României), potrivit digi24.ro

Norwegian Air Shuttle precizează într-un comunicat că este la curent cu numeroase solicitări de informaţii emise de mai multe publicaţii, dar că ”este vorba de-acum de un caz care implică poliţia”, la care trimite presa în vederea obţinerii de informaţii.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei a anunţat că ofiţeri s-au deplasat la Arlanda ca urmare a primirii unei ameninţări cu bombă împotriva unui avion, dar a refuzat să dea informaţii suplimentare. Administraţia Maritimă, care se ocupă cu situaţiile de urgenţă în transportul aerian şi maritim, nu a putut fi contactată imediat pentru a comenta incidentul, notează Reuters.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: