Update 21:10

Prima reacție a lui Klaus Iohannis, de la sediul PNL:

  • Rezultatele vor veni maine, dar datele exist poll arata deja ca milioane de romani din tara si diaspora au votat pentru proiectul nostru, o Romanie normala pentru a continuau procesul important de schimbare in bine a Romaniei.
  • Am crezut mereu in romani si in implicarea lor, iar participarea lor este o mare bucurie pentru democratia din Romania.
  • Astazi am facut un pas mare in aceasta directie. Nu este insa pasul decisiv. Mai este de lucru. Acesti ani au fost ani de lupta si ani de rezistenta si am tinut piept impreuna asalturilor PSD-ului. Daca nu ne-am fi opus, PSD-ul ar fi reusit sa destructureze tot ceea ce am reusit sa construim in acest an. Daca i-am fi lasat sa-si continue planul si proiectele, astazi. Romania s-ar fi intors in anii 90, poate chiar mai rau. Poate chiar nici n-am mai fi avut alegeri. Asta vrea PSD-ul, dar noi i-am oprit. Noi, impreuna cu romanii si aceasta decizie este decizia acestui an, de a opri definitiv PSD-ul.
  • Razboiul cu PSD nu s-a incheiat, mai avem o runda. Le spun celor care au fost in strada: veniti la vot pentru ca lupta voastra sa nu fi fost in zadar! Veniti la vot ca sa inlaturati PSD-ul definitiv de la putere!

___

La sediul Partidului Național Liberal din Aleea Modrogan s-au strâns oamenii-cheie ai formațiunii politice de guvernare.

Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Raluca Turcan și Vasile Blaga s-au strâns pentru a anunța victoria detașată în primul tur a luij Klaus Iohannis.

Președintele în exercițiu va face declarații de la sediul PNL la ora 21:00.