Evenimentul Zilei > Actualitate > Alegeri prezidentiale 2014. Simultan cu începerea votului în România s-au deschis şi 50 de secţii din afara ţării
Alegeri prezidentiale 2014. Simultan cu începerea votului în România s-au deschis şi 50 de secţii din afara ţării

Alegeri prezidentiale 2014. Simultan cu începerea votului în România s-au deschis şi 50 de secţii din afara ţării

Simultan cu începerea votului în România s-au deschis 50 de secţii de votare din afara ţării, informează Ministerul Afacerilor Externe. EVZ îti prezinta cele mai importante stiri si analize despre alegerile prezidentiale din 2014. De asemenea, pe evz.ro vei putea afla în timp real rezultatele sondajelor exit-poll de la alegerile prezidentiale 2014. Cei mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 1 al alegerilor prezidentiale 2014 si rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014.

Românii au început să voteze la ora 7.00 în Republica Moldova, Bulgaria, Turcia, Cipru, Grecia, Israel, Finlanda, Lituania, Letonia, Ucraina, Africa de Sud, Egipt, Siria, Palestina, Iordania, Liban, Zimbabwe, pe lângă celelalte 45 de secţii din afara ţării unde cetăţenii români au început deja votarea.

Votul decurge în condiţii normale, informează MAE.

Toate secţiile din străinătate sunt pregătite pentru derularea în bune condiţii a procesului electoral, potrivit comunicatului citat.

Pentru organizarea scrutinului în străinătate, respectarea şi aplicarea unitară a dispoziţiilor privitoare la alegeri de către toate autorităţile, instituţiile şi organismele cu responsabilităţi în materie electorală sunt asigurate de Biroul electoral pentru secţiile de votare din străinătate nr. 48, în conformitate cu prevederile legale.

Informaţii privind desfăşurarea în străinătate a alegerilor pentru preşedintele României sunt disponibile accesând secţiunea special dedicată acestui scrutin de pe site-ul MAE, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.


EVZ.RO va prezinta cele mai importante ltiri despre ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezenta la urne, rezultatele exit-poll-urilor si rezultatele la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 in timp real.