Evenimentul Zilei > Politica > SURPRIZĂ la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Un GREU din politică spune că are alte planuri: „Sunt candidat la funcţia de prim-ministru”
SURPRIZĂ la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Un GREU din politică spune că are alte planuri: „Sunt candidat la funcţia de prim-ministru”

SURPRIZĂ la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Un GREU din politică spune că are alte planuri: „Sunt candidat la funcţia de prim-ministru”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu va candida la alegerile europarlamentare, spunând că partidul nu poate fi condus de la Bruxelles.

„Preşedintele partidului nu pleacă de pe câmpul de luptă. Sunt candidat la funcţia de prim-ministru şi partidul nu poate fi condus de la Bruxelles. Prin decizia Consiliului Naţional mi s-a conferit dreptul de a mi se propune capul de listă. Păi eu mă pun pe mine cap de listă? Nu voi candida”, a declarat Ludovic Orban.

EL a mai spus că este importantă trimiterea oamenilor valoroși care au expertiză în relațiile internaționale.

„Nu e candidaturi pe judeţe. Sunt 33 de europarlamentari şi 41 de judeţe. Partidele nu pot trimite reprezentanţi din fiecare judeţ, lista este naţională. Important e să trimiţi oameni valoroşi care au expertiză în relaţii internaţionale, care stăpânesc un domeniu de activitate, pentru a se putea impune în faţa colegilor din alte structuri ale Uniunii Europene”, a mai spus liderul PNL, potrivit news.ro.