Evenimentul Zilei > Actualitate > Ajutor NESPERAT pentru Gigi Becali. „Voi face public două acte oficiale emise de Ministerul Justiției și Ministerul Sportului care vor lămuri definitiv IDENTITATEA JURIDICĂ/SPORTIVĂ a cluburilor de fotbal de tradiție din România!”
Ajutor NESPERAT pentru Gigi Becali. „Voi face public două acte oficiale emise de Ministerul Justiției și Ministerul Sportului care vor lămuri definitiv IDENTITATEA JURIDICĂ/SPORTIVĂ a cluburilor de fotbal de tradiție din România!”

Ajutor NESPERAT pentru Gigi Becali. „Voi face public două acte oficiale emise de Ministerul Justiției și Ministerul Sportului care vor lămuri definitiv IDENTITATEA JURIDICĂ/SPORTIVĂ a cluburilor de fotbal de tradiție din România!”

Adrian Mititelu a declarat că va publica două acte de mare importanță, care vor face lumină în cazul cluburilor Universitatea Craiova și Steaua.

Adrian Mititelu a anunțat pe contul de Facebook că, luni, va arăta publicului două acte esențiale, ce vor face lumină în cazul identității cluburilor Steaua și Universitatea Craiova. Fostul patron al echipei oltene a spus că documentele cu pricina sunt emise de Ministerul Justiției și Ministerul Sporturilor și îl vor ajuta și pe Gigi Becali.

„Luni după amiază voi face public două acte oficiale emise de Ministerul Justiției și Ministerul Sportului care vor lămuri definitiv IDENTITATEA JURIDICĂ/SPORTIVĂ a cluburilor de fotbal de tradiție din România! Pt obținerea acestor acte a trebuit să fac demersuri în continuu timp de 3 ani de zile! Funcționarii din ministere pur și simplu nu au vrut să le pună la dispoziție invocând fel și fel de tertipuri! Actele în cauză clarifică fără tăgadă situația juridică a clubului de fotbal Universitatea Craiova dar și a clubului de fotbal Steaua București! Aceste acte emise de Statul Român pun în DIFICULTATE persoanele care conduc cluburile de drept public polisportive CS Universitatea DIN Craiova și Unitatea Militară CSA Steaua București! Practic aceste persoane cu reacredință prin acțiunile ilegitime desfășurate au provocat prejudicii imense celor două mari cluburi de tradiție ale României! Nu-l apăr pe domnul cu baldachin în închisoare ci apăr un pricipiu legitim cu privire la un partener de competiție de-a lungul a zeci de ani! Luni după amiază opinia publică va afla ADEVĂRUL!", a scris Mititelu pe Facebook.